Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Mit gondoltok? Foleg ferfiak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok? Foleg ferfiak valasza erdekelne!

Figyelt kérdés

Paromrol kiderult hogy ket honapig telefonon beszelgetos kapcsolatot tartott fent egy lannyal.Munkaja kapcsan ismerkedtek meg.Megcsalas allitolag nem tortent ezt mindket fel vallja(beszeltem a lannyal ugyanis a titkos telefont megtalaltam).Elmondta hogy csak haveri kapcsolat volt,es csak dumaltak.Nyilvan,mert 300 km eleg messze van...

Jovore eskuvot terveztunk!Megingott a bizalmam,megha fizikai megcsalas nem is tortent!8 eve vagyunk egyutt,nyilvan paromnak jot tett az egojanak ez a tortenes,es azt mondja nem gondolta hogy egy ennyire messze levo lany problemat okozhat!Jot dumalgattak es ennyi.Teny hogy bebizonyosodott(sms) nem egyszer szo volt rola hogy engem szeret es nem akarna megcsalni,de jol esik neki most dumalni egy kivulallo szemellyel.Masoknal mindig azt latja hogy halal happy minden,ez a lany meg nyiltan beszelt rola hogy epp mi a problemajuk a parjaval.En ezt mind meg is ertenem,nekem is van baratom akivel jo elbeszelgetni hogy mi a velemenye meg ilyenek,de ferfiak,letezik hogy ezt egy vadidegen lannyal akarjatok megtenni?Azt mondja parom,hogy pont azert gondolta azt hogy ezzel nem lehet semmi baj,mert igaz hogy elo szemelyrol van szo,de olyan messze hogy okom nem lehetne aggodni.

2014. aug. 20. 18:56
1 2 3 4 5
 41/50 anonim ***** válasza:

Szerintem egy normális kapcsolat nem arról szól, hogy bármikor bármit eltitkolunk a párunk elől. Ha valamit titkolni kell akkor az a kapcsolat nem jó!

Én nem tudnék megbízni többé olyan emberben, aki eltitkol valamit, valakit, ráadásul egy titkos telefont tart fenn. Ezáltal azt sem tudnám elhinni hogy ott csak beszélgetés volt. Innentől nulla a bizalom nálam, és kifingott az egész....

Nekem van pasi barátom, rendszeresen beszélünk, de a férjem tud róla, ismeri is, nem titokban sunyin a háta mögött intézem...., neki is vannak lány barátai, ő is nyíltan kezeli őket előttem, ismerem is őket stb...

És még egy dolog: Akinek nincs titkolnivalója, az nem háborog azon, hogy úristen a párja kezébe kerül a telefonja, elolvas egy üzenetet, emailt, vagy rejtegeti a közösségi oldala jelszavát stb.

Nem kell velem egyet érteni, én csak a véleményemet fejtettem ki mert kérdeztél:)Remélem nem bántottalak meg, nem állt szándékomban.

2014. aug. 20. 21:45
 42/50 A kérdező kommentje:
Nem bantottal meg.Koszonom a te velemenyedet is.A titkolozast megertem reszerol,mert ha elottem hivogat egy vadidegen lanyt aki szinten hivogatja,tuti nemtetszesemet nyilvanitom akkor is.Szoval a titkolozasa az az amit a legjobban megertek.
2014. aug. 20. 21:51
 43/50 anonim ***** válasza:
49%

39. vagyok

Ez neked is jó lecke, hogy a túl nagy "szigor" ilyen titkokra kényszerítheti. Ha te is úgy érzed, azért titkolta hogy te ne bukj ki ezen az ártatlan dolgon, akkor a későbbiekben erre emlékezned kell. Beszéljétek meg, hogy te kevesebbet fogsz sárkánykodni, cserébe ő becsülettel bevall mindent.

Megint csak a saját példámat kell felhozzam.

Ha a párom szórakozni megy a haverokkal, nem zavar. De ha nem szól hogy megy vagy hogy későn jön, betegre aggódom magam. Ebből volt több vitánk. Már érti, hogy nem rá haragszom, hanem hogy titkolja attól tartva hogy haragszom. Béna öngerjesztő folyamat, nem?

2014. aug. 21. 00:16
 44/50 anonim ***** válasza:
10# nek van igaza, egyetertek vele, ha nem lennel feltekeny ennyire, vszinu nem is titkolna elotted.
2014. aug. 21. 09:00
 45/50 anonim ***** válasza:

Nő vagyok, de inkább férfias a mentalitásom.

A titkolózása a leírtak fényében érthető, bár szerencsétlenül jött ki.

A női-férfi barátságban hiszek, nekem is működik, a férjemnek is.

Mindketten eléggé nyitott, közvetlen típusok vagyunk, így igen, előfordul, hogy összebarátkozunk szimpatikus emberekkel. Nemrégiben egy hétvégére lementek a haverjaival vidékre, valami helyi fesztiválra. Utána elmesélte, hogy lányok is csapódtak hozzájuk, az egyikkel el is beszélgetett, mert okos, jó humorú volt, jó volt dumálni vele. Nem tartják a kapcsolatot, de ha tartanák se zavarna.

Olyan előfordul, hogy a másik baráti köréből valakit nem tartunk szimpatikusnak (ő az enyémből vagy fordítva). Ilyen esetben nem kényszerítjük rá az illetőt a találkozásokra, tehát aki nekem nem szimpatikus, azzal nem szervez közös programot.

A mi esetünkben éppen az a megnyugtató a kapcsolatban, hogy nincs rövid póráz, emiatt nem is érezzük szükségét annak, hogy romantikus kapcsolatot alakítsunk ki harmadik személlyel. Ha ez mégis megtörténne bármelyikünk részéről, akkor nagyon le kellene ülni beszélgetni, mert ott mi ketten toltunk el valamit.

Nézd, ahhoz képest, hogy féltékeny típusnak mondod magad, meglepően objektíven közelíted meg a kérdést. Emiatt szerintem jó irányba haladtok. Nem az a baj, ha felmerül krízishelyzet, hanem az, ha azt nem tudjátok megfelelően kezelni. Mindketten hajlotok arra, hogy elfogadjátok az építő jellegű kritikát és felülvizsgáljátok a saját hibáitokat is - szerintem ez egy jó kapcsolat alapja.

2014. aug. 21. 09:46
 46/50 anonim ***** válasza:

remélem nem probléma ha hozzászólok nőként?!

nekem személy szerint az a véleményem, hogy a férfiak is tudnak érzékenyek lenni és talán szeretnek egy kicsit lelkizni is! Na most a pasid is csak férfi, és gondolom a férfi barátaival nem tud ilyen érzelmesebb dolgokról beszélni meg hát az nem férfias ugye, és így belebotlott ebbe a lányba és ezzel a vadidegennel meg tudja beszélni azokat a dolgokat amiket ismerőkkel nem akar/tud! Én azt gondolom hogy 300-re nem tart egy pasi szeretőt! aki szeretőt akar tartani, az tart is, például összeszed egy munkatársat, pultoslányt, bolti eladót....olyanokat akikkel szinte napi kapcsolatba áll.... de ha a párod sms-ben irkálja a nőnek hogy téged szeret stb. akkor ott valószínűleg a nő már lehet többet akar...

2014. aug. 21. 10:25
 47/50 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszaitokat!Igen,objektiven igyekszem latni a dolgokat,szeretem magam belekepzelni a masik helyebe mielott itelkezem.Jelen esetben magambol indultam ki,miszerint en egy vadidegen emberrel nem tudnek kialakitani egyik nalrol a masikra aranylag hosszutavu telefonos kapcsolatot annak ellenere hogy nekem is vannak ferfi barataim,l-akiket mellesleg en sem ugy "futolag" szedtem fel-,ezert volt szamomra most ez a szituacio annyira erdkes.Mar kezdtem ugy megkozeliteni a dolgot hogy vmi hianyozhat neki a kapcsolatunkbol ha egy idegen lanyhoz fordul.De a leirasaitok alapjan nem fugg ossze a ketto.
2014. aug. 21. 11:10
 48/50 anonim ***** válasza:

"Akinek nincs titkolnivalója, az nem háborog azon, hogy úristen a párja kezébe kerül a telefonja, elolvas egy üzenetet, emailt,"

EBBEN nincs igazad, illetve nem olyan értelemben, hoyg írod.

Ugyanis sok olyan üzenet, email van, ami egy kivülálló "titka" és EZÉRT gond, ha akár a párja is elolvassa.

Csak egy példa: ismerös/barát ír a saját párkapcsolatáról privát részleteket, amit a cimzettel megoszt, de a címzett párjával már nem akarja tudatni.

Ilyen eetben teljesen jogos, hogy ragaszkodik ahhoz, hogy a masik ne olvasson bele a neki szóló üzenetekbe.

2014. aug. 21. 11:27
 49/50 A kérdező kommentje:

Valojaban arrol van szo,hogy elmondta csak haver volt a lany.Ez egy olyan dolog amit vagy el tud ilyenkor a kedvesenek hinni az ember vagy nem,hisz belelatni az agyába,a szivebe nem tudunk,tehat ebben a pillanatban ugyanugy megvan a "kamulas" lehetosege is,hiszen nem feltetlen minden ffi merne azt mondani,hogy "-igen dragam,egy csoppet belezugtam a csajba".Nyilvan nem fogja megkockaztatni a 8 eves kapcsolatat ugy hogy a foldre csucsuljon le a vegen...

Itt marad a bizalom,hogy en el tudom-e neki hinni,hogy igazat mond es nem csak "altatas" reszeseve vagyok teve,mert persze a mai vilagban van ilyen is.Ezt szerettem volna megtudni hogy egyaltalan van-e ilyen szituacio mint az jelen esetunkben tortent.Innentol ok meg lehettek jobb viszonyban.Ezt vallja bnom is hogy sosem fogom ezt megtudni,de mondom oszinten mondta parom es oszinten is hangzott,mire bnom:ha egy pasi hazudni akar akkozt az tokeletesen tudjak kivitelezni.Ez igaz.Megis azt gondolom jelen esetunkben nem masrol van szo mint egy lanyrol aki teny hogy nagyon kozvetlen tipus(mar majdnemhogy mi is osszebaratkoztunk annyira ilyen tipus a csaj).

2014. aug. 21. 11:29
 50/50 A kérdező kommentje:
Igen utolso.Igazad van ebben.
2014. aug. 21. 11:33
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!