Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek hogy változtak a kapcsolataitok a szüleitekkel, testvéreitekkel, másokkal a házasság után, miben lett más, és milyen irányba változott?
Olyanokra gondolok, hogy mondjuk, utána nem avattátok be a dolgaitokba mondjuk a testvéreiteket, szüleitek véleményét kevésbé kértétek ki, mint előtte, nem mentetek olyan helyekre, olyan emberekkel, ahová korábban, és hasonlók.
Sokat gondolkozok mostanában ilyeneken, tényleg örülnék a példáknak.
Nekem amúgy sem volt jó a kapcsolatom a családommal. Ez a házasság után se lett jobb...
Eddig azt hallgattam évekig, hogy sose fogok kelleni senkinek, most meg azt, hogy megvert e már a férjem, ugye sokat veszekszünk, és mikor fog már elhagyni?
És hogy biztos éheztetem, és nem főzök. Persze, 190 centijével és 95 kilójával biztos éhezik...:) röhej. Amúgy minden nap főzök. A kedvenc édességeit is én csinálom mert azokat ő pl nem tudja hogy kell...
Ritkábban beszélek anyámmal és a testvéremmel mint előtte, lévén akkor még egy fedél alatt éltünk....már nem, és nem is járunk el együtt sehová.
Még mindig a nővérem a tökéletes stb... igaz, 33 évesen még mindig anyámmal él és sose volt pasija, munkája 5. éve nincs. De még mindig ő a tökéletes gyerek.
Szóval annyi a változás hogy még kevesebb a kommunikáció, meg az, hogy már nem érdekel a véleményük. Beletörődtem hogy semmibe vettek mindig. Pedig a férjemet szeretik, engem nem.
Nem baj. Lett egy anyósom akivel jobban elvagyok mint anyámmal, mert legalább emberként kezel, és több bennünk a közös, és egy sógornőm akit jobban ismerek mint a saját testvéremet, mert jobban kijövünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!