Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok az alábbi idézetről?
"Elválni egy férfitől csak azért, mert már nem szereted pont akkora butaság, mint hozzámenni, mert igen."
H kitől származik az idézet, még nem árulnom el, hátha befojásolna valakit a véleménye kialakításában (egy igen megosztó személyiségről van szó)
Egyetértetek vele, vagy nem? Milyen gondolatokat ébreszt bennetek?
Attól függ. Ha a "hatalmas" szerelem múlik el, a nagy lángolás stb., akkor butaság elválni. Ha emberileg sem szeretjük már a párunkat, ha elmúlik a tisztelet, az igény a változtatásra - akkor viszont már érdemes elgondolkozni a továbbiakon.
Az elején meg igaz, hogy nem elég távolról sem csak a szerelem a házassághoz, de szerintem elengedhetetlen, több más dolog mellett.
1. Az, hogy valaki mond valamit, nem jelent semmit. Nem lesz csak attól igaz, hogy idézhető.
2. Nem tetszik a "férj". Ha ember lenne benne, mindkét nemre szólna, jobban hangzana, mert így olyan "nőnevelő" célzatúnak jön le.
3. Hülyeség.
gondolom akkor csernus vagy havas mondta :D
egyébként szerintem ez így magában leírva baromság, mind a házasságnak, mind a válásnak ezer más körülménye van, ami befolyásol. csak azért nem mész hozzá senkihez, mert szereted, ha közben mondjuk sorozatgyilkos, és csak azért sem válsz el feltétlen, mert elmúlt a lángoló szerelem. meg mondjuk a nemszeretem-nek is vannak fokozatai az elmúlt a lila köd szindrómától a megundorodtam tőle effektusig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!