Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik budapesti kerületben lehet a leghamarabb házasságot kötni? Polgárit?
Mintha azt olvastam volna, hogy idén júniustól vagy júliustól már 60 nappal előre kell bejelentkezni.
Persze alapos indokkal mehet gyorsabban is (pl. külföldi kiküldetés miatt)
Erdemes telefonon erdeklödni, attol függ, hogy mennyire gyorsan kell. Nekünk 3 nap alatt sikerült, de nem Pesten, hanem Fehervaron, termeszetesen külön kerelemmel es igazolasokkal, hogy miert engedjek el a varakozasi idöt.
Pesten asszem talan a IX v. X. es a XX. kerületröl hallottam, hogy egy het alatt el lehet intezni a bejelentkezestöl szamitva, de ott nem igerik biztosra, hanem telefonon jelentkeznek, hogy a megbeszelt idöpont menni fog-e.
Ha arra vonatkozik a kerdes, hogy hol van a leghamarabb idöpont a hivatalos varakozasi idö letelte utan, akkor attol függ, hogy hivatali idöben is megfelel-e (ez esetben szerintem eleg gyorsan lehet szinte barmelyiknel talalni), hetköznap lenne-e, vagy szombaton. A pentek, de föleg a szombat nyilvan nepszerübbek, igy ebben az esetben is a telefonos erdeklödest javaslom.
Nem is maga a hazassagkötes idöpontja szokott a necces lenni, hanem az ügyfelfogadasi idöpont megkapasa a bejelentkezeshez, az Fehervaron is min. 1 honap volt nekünk anno.
nem ettől lesz romantikus egy házasság-Nem mindegy mit írsz be?A lényeg,hogy összeadjanak.
Mi semmi konkrétat nem írtunk,csak,hogy lakáshitel. De kérdezd meg az önkormányzatnál,segíteni fognak ha normálisak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!