Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Mivel lehet rendbehozni egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mivel lehet rendbehozni egy megfaradt hazassagot?

Figyelt kérdés
Barmilyen otletnek orulnek. Ti hogy csinaltatok vagy mit tesztek, hogy ne keruljetek ilyen helyzetbe? Nincsenek veszekedések, de nincsenek meghitt pillanatok sem. Élünk, mint két barát vagy két idegen egymás mellett :-(
2014. jún. 30. 12:49
 1/10 anonim ***** válasza:
86%

Garry Chapman: A szerelem pszichológiája

Szerintem ez neked is segíthet :)

2014. jún. 30. 12:53
 2/10 anonim ***** válasza:
93%

Közös élmények a megszokott hétköznapokból kiszakadva.

Ez lehet egy utazás, vagy valamilyen hobbihoz kapcsolódó program.

A lényeg, hogy nem nagyobb társasággal, hanem kettesben, hogy ez idő alatt egymásra tudjatok koncentrálni.

Meg lehet lepni a másikat valamivel. Pl. ha nő vagy, akkor én tuti valamilyen csinos kis ruhácskában várnám este a párom az ágyban.

2014. jún. 30. 12:55
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

A meghitt pillanatok nem lesznek csak úgy maguktól, azokat meg kell teremteni.

Masszázs, finom vacsi (kettesben), tényleg egymásra figyelős szex, összebújás, esténként összebújós filmezés, csókok, simogatás.

Tehát szeressétek egymást :)

2014. jún. 30. 12:56
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Kezdeményezz meghitt pillanatokat!
2014. jún. 30. 12:58
 5/10 anonim ***** válasza:
11%
Bevontok egy csajt a dologba. Ha nem akarjátok túlbonyolítani akkor egy fizetőst.
2014. jún. 30. 13:01
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Tapasztalatom szerint ilyenkor már az ember semmilyen módon nem közeledik a másikhoz, nem érinti meg, nem csókolja meg, nem simogatja. Egy érintés sok minden falat le tud rombolni percek alatt, persze ehhez nyilván az kell, hogy a másik fél vevő legyen rá. Én azt javaslom, ha eltávolodtatok, akkor próbálj ilyen apró jeleket küldeni a párod felé, hátha közelebb tudtok kerülni ez által egymáshoz. Az érintés ahhoz is jó lehet, hogy megnyissa a megbeszéléseket. Én a volt férjemmel voltam úgy, hogy a házasságunk végén már semmilyen testi érintés nem volt közöttünk és nagyon magányosnak éreztem magam. A második férjemmel szerencsére nagyon sok a gyengédség a kapcsolatunkban, ha elmegyünk egymás mellett, megsimítjuk a másikat pl. De előfordul, hogy vitatkozunk, én hajlamos vagyok a sértődésre. Ilyenkor előfordul, hogy nem tudok mit mondani, viszont odamegyek és átölelem. Nos ilyenkor minden megváltozik, leomlik a fal közöttünk. :)
2014. jún. 30. 13:40
 7/10 anonim ***** válasza:
0%
Válással.
2014. jún. 30. 16:45
 8/10 anonim ***** válasza:
nalunk ugyan ez van.es nem hiszem hogy sokaig egyutt maradunk
2014. jún. 30. 18:06
 9/10 Bence_ ***** válasza:
100%

Elsőt ki pontozta le?

[link]

Nagyon jó könyv. :)

2014. jún. 30. 19:38
 10/10 anonim ***** válasza:

Kezdeményezzetek egymás felé, ezt már sokan leírták.

DE

Menjetek együtt közösségbe! Hívjatok vendégeket, menjetek együtt sportolni, társaságba, baráti programokra, akár önkénteskedni. Ilyenkor mindenki kicsit más arcát mutatja, nem csak az otthoni, fásult, fáradt szürkeséget élitek, hanem könnyebben tudtok egy kicsit együtt szórakozni.

2014. júl. 1. 09:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!