Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » A megcsalas ilyen esetben...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A megcsalas ilyen esetben elfogadhato?

Figyelt kérdés
Ha megcsal a parod de az anyagiak miatt nem tudtok elvalni pl. a ferjed jol keres es a gyereknek mindenne megvan nem nelkuloz. Ilyen esetben jo elvalni hogy utanna masra koltse el a fizeteset ha egyebkent nincs vita? Megoldas ha a masik fel is szeretot keres?
2014. szept. 7. 12:52
1 2 3 4 5
 41/49 anonim ***** válasza:

Ti a szuleitek szexualis szokasait kibeszeltetek vagy pl. hogy anyaddal kiprobaljuk a gruppent?

Nyilván nem de erkölcsi mércét ad a szülők egymáshoz való viszonya. Ilyen házasságból származó gyereknek is ilyen élete lesz az biztos.

2014. szept. 7. 15:31
 42/49 anonim ***** válasza:
Miért lenne ilyen élete? A jövő még idő kérdése és azt előre nem lehet tudni hogy a gyerek felnőttként milyen életvitelt akar élni. Pont most írtad le hogy a nemi életükkel nem voltál tisztában tehát nem tudhatod hogy a szüleid csalták egymást vagy nem ettől még az erkölcsi mércéd jó lett nem? Ez egyébként is a szülők egymáshoz és nem a gyerekkel való kapcsolata. A gyereknek az a fontos hogy a szülei szeressék törődjenek vele ne hanyagolják el, ne bántalmazzák.
2014. szept. 7. 15:51
 43/49 anonim ***** válasza:
A gyerek nem hülye csak kicsi. Én szüleim biztos nem csalták egymást, nem véletlenül én sem tűrném. Gyerek azt viszi tovább amit a szüleitől lát,nem amit mondanak, hanem amit csinálnak.
2014. szept. 7. 15:53
 44/49 anonim ***** válasza:
Jó ha ilyen biztos vagy benne te tudod. Ettől még nem rosszabb ember, szülő aki nyitott házasságban él. Sokat ér vele sok szerencsétlen gyerek ha anya, apa szereti egymást nem szexel csak egymással de lelkileg vagy fizikailag bántalmazza.
2014. szept. 7. 16:00
 45/49 anonim ***** válasza:
Miért bántalmaznák? Kérdező sem írt semmi bántalmazást. Minek kell belekeverni teljesen más dolgokat.
2014. szept. 7. 16:02
 46/49 anonim ***** válasza:
Azt csak példának írtam hogy a gyerek pszichés életére az hat ki,nem a szülők szexuális élete. Azt hittem érthető?
2014. szept. 7. 16:06
 47/49 anonim ***** válasza:
Ez szerintem is inkább prostitúció, mint házasság.
2014. szept. 7. 19:33
 48/49 anonim ***** válasza:
Nyitott kapcsolatban kell lenni és no probléma. Mindketten azt csinálják amit akarnak.... De közben papíron házasok és egy fedél alatt élnek, együtt nevelik a gyerekeket.
2014. szept. 7. 20:03
 49/49 anonim ***** válasza:
Szerintem sérült lenne a gyerek, ha egy olyan házasságban nő fel, ahol a szülők utálják egymást. Ráadásul milyen magából kifordult helyzet az, ahol nyíltan viszi haza a szeretőket.
2014. szept. 7. 20:33
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!