Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A megcsalas ilyen esetben elfogadhato?
A gyerekeknek meglesz a biztos anyagi háttér, ugyanakkor csodálatos példát látnak a szüleiktől a családra/házasságra, amit örök életre megsínylenek majd. Roppant építő jellegű lehet úgy felnőni, hogy tudják, a szüleik nem is szeretik egymást, mi több, más ágyában keresik a boldogságot. Ez az egyik legnagyobb képmutatás, ami létezik.
Ha elváltok, a gyerekeket az apa akkor is támogatná, tehát ez nem lehet kifogás. Ellenben számodra nyilván a lenne a kényelmes, ha ott maradhatnál te is és ehhez nem kell mást csinálni, csak félrenézni. Hát, ha a te gyomrod ezt bírja, akkor hajrá.
"69%-os megérdemelnéd, hogy kapj sok vadidegen gyereket és ha ekkora szád van, kapsz hozzájuk csp-t és a szokásos 10 rugó/gyereket."
Nem vadidegen gyerek hanem a saját gyereke. Nem hiszem, hogy bárki megerőszakolta volna vagy csak úgy odapattantak volna azok a gyerekek.10 Ft gyerektartás egyáltalán nem szokásos összeg,ennél azért többet fizet a legtöbb apa. Tudod az anyák is képes ám dolgozni, neked még senki sem mondta?
"A 14-es írás még a 72%-osra is áll-lévén egy és ugyan az ember áll a két reg mögött:DD"
Te nagyon beteg vagy.
12 *Tudod az anyák is képes ám dolgozni, neked még senki sem mondta?
:xDDDDDDDDDDD Jónak mondod kedves, ugyanis az összes gyerekemnél végig melóztam a gyed/gyes időszakot, és nem vettem igénybe, és családfentartó voltam nő létemre:DD
Aranyom, javíts az ostobaságodon:xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!