Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A megcsalas ilyen esetben elfogadhato?
Figyelt kérdés
Ha megcsal a parod de az anyagiak miatt nem tudtok elvalni pl. a ferjed jol keres es a gyereknek mindenne megvan nem nelkuloz. Ilyen esetben jo elvalni hogy utanna masra koltse el a fizeteset ha egyebkent nincs vita? Megoldas ha a masik fel is szeretot keres?2014. szept. 7. 12:52
31/49 A kérdező kommentje:
Nem vitatkozom veled mert az intelligenciaszinted nem terjed ki arra hogy a hazassagot es a prostituciot el tud kuloniteni. Igen fontos a gyerek jovoje de valakinek biztos nem az.
2014. szept. 7. 13:40
32/49 anonim válasza:
Az már rég nem házasság ahol kölcsönösen megcsalják egymást, azt már nagyon jó indulattal sem lehet házasságnak nevezni.
33/49 anonim válasza:
A gyerek jövőjét szerinted miben javítja az, ha anya és apa félrekúrnak? Elmagyaráznád?
34/49 A kérdező kommentje:
Az hogy te minek nevezed az nem erdekes mert jogilag hazassag es az tobbet er mint az hogy te szemely szerint mint gondolsz rola.
2014. szept. 7. 13:44
35/49 anonim válasza:
31 Kérdező hagyd, lila gőze nincs az illetőnek arról mi az hogy család, mi az hogy gyerek. Az ilyet hagyni kell a saját világában.
36/49 anonim válasza:
Lehet hogy az én intelligencia szintem nem terjed ki arra hogy a házasság és a prosti szót megkülönböztessem, de hogy neked meg erkölcsi szinted van a béka segge alatt az biztos. Aztán én tőlem azt hazudsz magadnak amit akarsz. Bár így normális férfit sem fogsz találni az biztos.
37/49 anonim válasza:
Kérdező, ha a gyerekek jövője lenne neked fontos, akkor nem hagynád, hogy mérgezett családban nőjjenek fel.
38/49 anonim válasza:
A sza.ra is mondhatod, hogy csoki attól még nem lesz az, ha elhiszed sem.
Máskülönben ha nem saját véleményed szerint nem lennél pr..ti akkor mi a fenének akarnád gyerek elől titkolni? Na igen pont azért mert az lennél, te is tudod csak magadnak sem valód be.
39/49 anonim válasza:
Azt gondolom a felsorolt dolgokbol hogy ti nem vagytok rossz szulok. Nem veszekedtek elotte nem veritek az meg hogy ti ketten hogy elitek a maganeleteteket senkire nem tartozik a gyerekre sem. Hany ferfi no csalja a masikat ugy hogy nem tud rola veszekednek a gyerek elott szerintem az sokkal rosszabb. Nem ertem akik azt irjak hogy mondd el a gyereknek? Ti a szuleitek szexualis szokasait kibeszeltetek vagy pl. hogy anyaddal kiprobaljuk a gruppent?
40/49 anonim válasza:
1. mit szól a két fél ehhez?
2. van e még érzelem a felek részéről?
3. milyen inditatásból és milyen körülmények között történt az említett aktus?
4. mit akarnak a felek?
azért itt elég sok az olyan kérdés amit meg kellene válaszolni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!