Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt még olyan, akinek a férje mereven elzárkózik attól, hogy bölcsőébe menjen a gyereke? Hogy kezelitek ezt?
Az én férjem hallani se akar róla. Szerinte maradjak itthon, és gondozzam én. Szívesen vagyok vele, szeretem imádom, de vissza szeretnék menni dolgozni 2 éves kora után. A terhesség alatt is itthon voltam, veszélyeztetettként, most már másfél éves, tehát kb. 2 éve nem dolgozom. Borzasztóan hiányzik a munka, a felnőtt társaság, magányos vagyok..... A pénz is jól jönne. 4-6 órás munkát keresnék, még csak nemis egész nap lenne a bölcsődében. Nem hiszem, hogy egy 2 évesnek rosszat tennék, ha délelőttönként dolgoznék.
Mi a véleményetek?
Férjednek mik az indokai?
Én a pénz részéről közelíteném meg. Az ilyen észérvek a legtöbb férfira jobban hatnak, mint az, hogy te már nem érzed jól magad otthon, hiányzik a felnőtt társaság, stb.
Nagyon sokszor beszéltem vele erről. Ha a pénzzel jövök, akkor az a válsz, hogy én ezzel ne törődjek, az az ő dolga. Tény hogy nem keres rosszul, megélnénk belőle.
A többi érvemet is megérti, de mindig azzal jön, hogy hát az én szívem nem szakadna-e meg, ha másra bíznám, szegénnyel ki foglalkozna, mit enne, mit csinálna, mennyire szereti az anyukáját. Szerinte le se bagózzák a gyerekeket a bölcsiben, csak hagyják őket bömbölni a sarokban. Príma lelkiismeretfuralást okoz bennem, aminek az a vége , hogy borzasztó rossz anyának érzem magam emiatt...
Szerintem egyébként élvezné ha gyerekek között lehetne. Most is igényelné a korabeliek társaságát, de nincs az ismeretségi körben hasonló korú gyerek, gyakorlatilag ketten vagyunk 1,5 éve egész nap. Ha meglát egy babát, kiugrik a bőréből, szalad oda, barátkozik, könnyen beilleszkedne.
Pedig használna neki a bölcsi. Nem kell egész nap az anyukával lennie. Ott sem halnak éhen, és ott sem sírnak egész nap.
Lehet, hogy a férjed is volt bölcsis?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!