Egyedülálló anya, kamasz gyerekkel. Ki fogják rakni a lakásból, a gyereknek nem ad (nem is tud) enni adni. A család segítségétől elzárkózik. A gyereket el akarják venni tőle. Mit tennél?
akármilyen vadállat is az apa a testvéremet akkor sem hagynám éhezni
kérném ahogy had legyek én a gyerek gyámja akkor a juttatásokat én kapnám utána és valahogy csak eléldegélnénk, ha az apa fenyegetőzni mer vagy akár megverni akkor távol tartást kérnék
ha most segítesz a gyereken akkor az örökké hálás lesz neked hogy elhoztad a nyomorból
Ha hozzászámolnád a családit, és a gyerektartást, Úgy sem lenne (valamivel ) jobb, már ha csak az anyagi oldalát nézzük? Tesóddal nem lehetne valamit kezdeni? Úgyértem, nemcsak a történtek miatt ilyen?
Vagy ha a nagyszüleidhez menne?
Nem tudom,miért ilyen, de az elmúlt egy év nagyon durva volt. Én kb azóta nem tartok vele semmilyen kapcsolatot,de nagymamám elmondása szerint folyamatosan az apját hívogatja,keresi,menne hozzá,kijelentette hogy ő vele fog élni és az iskolában is ezt hazudja.mindenáron az apja,miközben a drága apuci hitegeti,hogy jön és elviszi,mikor már 2 éve nem volt képes meglátogatni.
nagyszüleim betegek,és nem is kicsit. napról napra rosszabbul vannak,nem bírnának el vele. nemrég két hetet volt náluk,alig győzték visszafogni,hogy ne folyton az apja után menjen(apuci persze akkor is tett rá,mikor kb 1,5 km-re volt tőle a fia).
A saját életemet nem akarom tönkretenni,bocsi. 3 év után talán lassan eljutunk odáig,hogy kimenjünk külföldre,én tanulok folyamatosan,nullbevételes vagyok,párom tart el. Ő pedig megmondta,nem vállalja be azt a gyereket,amiben teljesen igazat adok neki,van neki anyja,apja,egyéb családja. szenvedtem eleget a család mellett 15 éves koromig,apám ütött vert,anyám is időnként,a gyerek miatt is sokszor kaptam. alig hittem hogy kitörjek. nem vagyok bolond,hogy önként besétáljak az őrületbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!