Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Miért engem hibáztat mindenki?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért engem hibáztat mindenki? Tényleg az én hibám? Mit kellett volna máshogy csinálnom?

Figyelt kérdés

A férjemnek van egy szeretője, aki terhes. Én ebből semmit nem vettem észre. Amióta ismerem, kötetlen a munkaideje, így nem tűnt fel hogy nincs itthon. A szexuális életünk jó volt, én egész eddig fülig szerelmes voltam belé. Volt egy kis hullámvölgy a 2. gyerekünk születése után, de ennek már 6 éve, azóta tudtommal minden rendben. Voltak közös programok, eljártunk kettesben is szórakozni, támogattam a munkájában és a hobbijában, voltak közös terveink. Erre ezt tette.... Nem bírom felfogni, megérteni.

A barátok/ismerősök meg ilyen kérdésekkel jönnek, hogy biztos voltak jelei, biztos nem volt elég a szex, biztos túl hisztis voltam, sokat foglalkoztam a gyerekekkel stb. Nyilván vannak hibáim, de akkor sem hiszem, hogy ezt érdemeltem volna :-(

2014. szept. 1. 13:49
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
47%
És most hogy áll a helyzet? Váltok?
2014. szept. 1. 15:40
 22/25 anonim ***** válasza:
69%

"Az elofordulhat hogy ceges bulin reszegen a ferj hanyattvagja a facer kolleganot, ezt uzemi balesetnek is nyilvanithatjuk, de szeretot tartani teljesen mas teszta. "

Nem. Egy olyan házasságban ahol a felek valóban szeretik egymást, ez sem fordulhat elő.

Az van kérdező, hogy a férjednek, ha új nő kell, nem kellett volna megházasodnia. Ezt ő mindig is tudta, hogy időnként új nő kell majd neki, csak épp nem kötötte az orrodra, mert úgy kényelmesebb ha nincs balhé....

Te 1 dolgot csináltál rosszul. Rossz férfit választottál párodnak.

Remélem már beadtad a válókeresetet, mert megváltozni nem fog. Továbbra is meg fog alázni ha vele maradsz.

2014. szept. 1. 15:47
 23/25 A kérdező kommentje:
Már folyamatban van a válás, igen.
2014. szept. 1. 16:08
 24/25 anonim ***** válasza:
52%

Nagyon sajnálom. Az ilyen történetek egy kicsit mindig megijesztenek, mert úgy tűnik a tökéletesnek hitt dolgok is tönkremehetnek egy pillanat alatt.

Nem hiszem, hogy bármiben hibás lennél, vagy bármit másképp kellett volna csinálnod.

A férjed újdonságra vágyott, ezt x év házasság után még meg is lehetne érteni, de azt nem, hogy ezt nem bírta közölni veled. Ha időben szól, hogy gond van, lehet, hogy párterápiával vagy valami újítással meg lehetett volna menteni a kapcsolatot.

2014. szept. 1. 21:48
 25/25 anonim ***** válasza:
79%
Nagyon sajnálom. Egyébként hogyan és mikor derült ki? Lebukott, vagy beismerte?
2014. szept. 1. 21:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!