Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Tényleg ilyen nagy lenne a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg ilyen nagy lenne a baj? Mit kellene csinálnom?

Figyelt kérdés

A férjem elutazott 2 hónapra munka miatt. Tűrhető a házasságunk és eddig nem gondoltam, hogy bármi komoly baj lenne nálunk, egészen mostanáig. Mindig feszült és ideges voltam, mióta viszont a férjem nincs itthon teljesen megváltoztam. Vidám vagyok, jókedvű, állandóan mosolygok, a gyerekek is kicserélődtek. Még ezt sem tartottam bajnak, gondoltam, nincs itthon a macska, cincognak az egerek, de a nagyobbik fiunk ma megkérdezte, hogy muszáj-e visszajönnie az apjuknak, mert annyival jobb így. Én azt mondtam neki, hogy persze, hogy visszajön az apjuk, mi egy család vagyunk stb., de ahogy belegondoltam, én sem várom olyan nagyon haza. Már eltelt hat hét és egyáltalán nem hiányzik, sőt megkönnyebbültem, hogy nincs itthon.

Fogalmam sincs, hogyan kezeljem ezt a helyzetet.

2013. nov. 9. 21:26
 1/7 anonim ***** válasza:
36%
De a pénzt azért jó, hogy hazaküldi mi?
2013. nov. 9. 21:28
 2/7 anonim ***** válasza:
46%
Akkor egyértelmű, nem?
2013. nov. 9. 21:32
 3/7 anonim ***** válasza:
39%
Tűrhető a házasságotok? Akkor mi a csudáért nem váltatok még el? Én válnék, ha nem boldog, hanem csak "tűrhető" lenne.
2013. nov. 9. 21:32
 4/7 anonim ***** válasza:
93%
Én is boldog voltam és szabad, míg távkapcsolatban éltünk. Pedig szeretem. Lehet, hogy nem a férjed nem hiányzik, hanem, megszűnt valami idegesítő nyomasztó dolog, amit ő jelentett? Szerintem hülyeség válásra gondolni, előbb gondold végig, mi az, ami miatt megkönnyebbültél. Ezt kellene behozni a kapcsolatba, illetve megszüntetni, ami miatt ideges vagy.
2013. nov. 9. 22:02
 5/7 anonim ***** válasza:
82%
Hát én el nem tudom képzelni, hogy valakinek olyan rossz a házassága, hogy a saját gyereke nem akarja, hogy hazajöjjön az apa, és ezt NEM VESZI ÉSZRE!! Hogy lehet egy házasság tűrhető, ha örültök, hogy nincs otthon?
2013. nov. 10. 01:13
 6/7 anonim ***** válasza:
89%
Szerintem a gyereked nem azért kérdezte, hogy muszáj-e apának hazajönnie, mert baja van vele, elvégre neki az apukája, nem párkapcsolatban élnek, janem azért, mert te nem idegbajoskodsz. Durva, hogy a saját kudarcodat nem látod meg, hogy még a gyerek is észrevette, mennyire kevéssé vagy jó anya máskor, hogy inkább lemondana az apjáról, csak ne térjen vissza az "idegbeteg anyu". Szerintem először saját magadban vedd észre a problémákat, én a helyedben szégyellném, ha a fiam így rámpirítana, mert ez a helyzet most rólad szól, nem a férjedről.
2013. nov. 10. 01:15
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
A szerelem,tisztelet,és a szeretet is teljesen megszűnt benned a férjed irányába.Nyilván ebben ő is hibás lehet,nem tudhatjuk az okokat és miérteket,erre neked kell magadban válasz találnod.Tény,hogy nélküle nyugodtabb vagy,talán mert vele stresszes az életed.Neked kell tudnod az okát.Aztán ha rájöttél,mi a probléma forrása,már tudsz változtatni.Ami gáz,az az,hogy az egész már a gyerekeid lelkivilágára is kihatott,szóval a helyzet mielőbbi megoldásra vár.
2013. nov. 10. 08:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!