Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg ilyen nagy lenne a baj? Mit kellene csinálnom?
A férjem elutazott 2 hónapra munka miatt. Tűrhető a házasságunk és eddig nem gondoltam, hogy bármi komoly baj lenne nálunk, egészen mostanáig. Mindig feszült és ideges voltam, mióta viszont a férjem nincs itthon teljesen megváltoztam. Vidám vagyok, jókedvű, állandóan mosolygok, a gyerekek is kicserélődtek. Még ezt sem tartottam bajnak, gondoltam, nincs itthon a macska, cincognak az egerek, de a nagyobbik fiunk ma megkérdezte, hogy muszáj-e visszajönnie az apjuknak, mert annyival jobb így. Én azt mondtam neki, hogy persze, hogy visszajön az apjuk, mi egy család vagyunk stb., de ahogy belegondoltam, én sem várom olyan nagyon haza. Már eltelt hat hét és egyáltalán nem hiányzik, sőt megkönnyebbültem, hogy nincs itthon.
Fogalmam sincs, hogyan kezeljem ezt a helyzetet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!