Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az mit kellene csinálnom ahhoz hogy újra megmozduljon benne valami? (nem akarom elengedni mert nagyon nagy szerelem volt) és hogy Ausztriát se mondja le a saját érdeke ezt is mondtam neki. meg miért kérdezget engem más nőkről? Én Fiú 22 ő lány 20

Figyelt kérdés
Üdv Mindenkinek,2évet voltam egy gyönyörű, szeretetre méltó lánnyal ma 2 hete hogy szakítottunk. A kapcsolat úgy indult hogy egy házibuliban találkoztunk mintha meg lett volna írva nekünk.Minden haladt a megszokott mederben voltak veszekedések de nem vészes majd 1 év után összeköltöztünk mert így jött ki akkor ő végzős volt pont tehát ballagás, szalagavató stb. Na itt már voltak veszekedések de hülyeségeken hogy mertem neki szólni hogy pakoljon maga után össze stb. teszem hozzá ingyen lakott itt. Csak ő ezt valahogy túlságosan komolyan vette és inkább basztatásnak vette fel mert míg ő mosogatott én elmentem kajáért, bevásároltam. Sokat voltunk itthon ültünk de mindent megadtam neki tehát én álltam szinte mindent mert tudni kell hogy szegény családból jött.Elvittem olaszba, Balaton stb. Aztán 2 hete átmentünk az édesanyjához ebédelni hétvégén ahogy a megszokott volt és egyedül voltam a szobába ha kimentem pedig kaptam azt a barátnőmtől hogy nem vagyok kívánatos személy és erre elkattant az agyam és elmentem majd felhívtam telefonon 5 percre rá de akkor már az anyja (nagyon anyás) vette fel és hát nem tudtam magamba fojtani és túlságosan is felhanggal beszéltem vele de nem sértettem meg.Családom is megtett érte mindent Azt is tudni kell hogy legutóbb Ausztriába voltunk munka ügyben fel is vettek minket tehát mennénk mind2-en Decemberben. A veszekedés után ugye nem jött velem haza és nem is beszéltünk bár minden nap írtam sms-t és most iszonyú rossz nélküle. Tegnap találkoztunk visszavittem a maradék ruháit adtam neki egy telefont is a szakítás után mert ugye az sem volt neki és elmentünk sétálni, beszélgettünk, és azt mondta hogy ebben a 2 hétben nem hiányoztam neki és hogy most boldog meg hogy nem szeret már nem szerelmes és hogy ő teljesen lezárta és hogy az tett be neki hogy az anyjával úgy beszéltem. De közben heccel olyanokkal hogy van valakije majd utána azt mondja hogy nincs meg ellenőrzi a telefonom de ő határozottan állítja hogy nem szeret elmúlt de nagyon szeretett azt mondta de csókolóztunk is bár azután is azt mondta hogy nem érez semmit sajnálja de nem szerelmes már.Tegnap arra jutottunk hogy szerdán adunk egy napot egymásnak és az ő szavaival élve hátha megmozdul benne valami és akkor máskor is talizunk.
2012. szept. 17. 16:41
1 2
 1/14 A kérdező kommentje:

ja hozzáteszem hogy mindenben támogattam nem kevés pénzzel szalagavató táncolás stb...

Létezhet hogy később rájön hogy mit veszített és átgondolja ha 2 hét után ez a véleménye??

2012. szept. 17. 16:45
 2/14 A kérdező kommentje:
+1évig eltartottam de nagyon Szeretem:Sén táncoltam vele szalagavatónk,közös nyaralás lezárhat így 2 évet 2 hét alatt...most bulizgat meg ilyenek..
2012. szept. 17. 16:46
 3/14 A kérdező kommentje:

és még valami hogy azt mondta tegnap este hogy nem sok értelme van szerdán talizni mert én sérülök de ő nem...csak az a furcsa hogy ő ajánlotta fel a mozit is pl tehát jól érezte magát velem tegnap nem értem meg akkor miért mondja hogy nem kell senki neki meg magyarázkodik meg hazudgál utána meg bevallja..meg ellenőrzi a telefonom meg csókolózik.mit tegyek hogy újra ok legyen minden??mert most ugye más lenne otthon lakik stb de nem akarja felfogni és mondja hogy nem akar már meg ilyenek...

Szeretem nagyon reménykedek hogy idővel hiányozni fogok neki:(vagy ez már bukó ha 2 hét alatt nem?(vagyis azt mondta)

2012. szept. 17. 16:53
 4/14 anonim válasza:
Szerintem ez az anyukájával való fennhangon beszélés csak jó ürügy volt arra hogy szakítsatok...Oké hogy szegény családból jött, de nem kell elkényelmesednie..nem dolgozott? vagy miért csak a te pénzedből éltetek? Lehet talált egy másik férfit aki eltartja...bocs a ténylátásért.
2012. szept. 17. 17:09
 5/14 anonim válasza:

A nők sokszor nem tudják mit akarnak, de szerintem már veszett ügy. Velem is történt hasonló, tragédiaként éltem meg, de ilyen helyzetben már csoda lenne ha minden újra rendbe jönne. Egyébként szerintem már régebb óta eltávolodott tőled, csak nem akarta kimutatni és most egyszerre zúdítja rád. Érdemes lenne komolyan elbeszélgetni vele, hogy miért jutottatok ide, mi lesz ez után, stb. Senkire se lehet ráerőltetni, hogy szeressen, így most az ő döntésére vagy utalva, sajnálom. :(

Remélem tévedek és valahogy rendbe jönnek a dolgaid!

2012. szept. 17. 17:12
 6/14 anonim ***** válasza:
Hagyj neki egy kis szabad teret, levegőt. Ne keresd egyelőre és ne is beszélgess vele, ha szeret akkor ő fog téged úgy is keresni hidd el nekem. Kicsit légy vele távolságtartóbb is.
2012. szept. 17. 17:17
 7/14 anonim ***** válasza:

Szerintem tényleg nem szeret. ÉS csak azért akart veled talizni is, mert tudja, h tőled mindent megkaphat (itt az anyagi dolgokat értem), szóval, h te mindent megadsz neki.... Nem élte ki még magát, most azért bulizgat, szerintem hagyd a francba! Csak a pénzed miatt menne vissza hozzád. A nők 80% pénz éhes és mindenre képesek, h megfogjanak egy ilyen pasit, akár úgy, h nincsenek együtt csak "jó barátok" és ez idő alatt jó lehúzza pénzileg a srácot. Utálom az ilyen nőket, de még jobban az olyan palikat akik be is kajálják a nyalizást és mindent meg adnak az ilyen nőknek.

Ahogy kivettem a szavaidból, h "reméled, h észre veszi, h mit veszített" ezt az anyagi dolgok után írtad. Ne azt vegye észre, h csoró és mellette mindene meg volt és jajj vissza megy hozzád. Nem-nem, a szerelmedet vegye észre. :) Azt mondom lépj túl rajta és keressél olyat aki nem a pénzedért szeret, hanem önmagadért. :)

Egy 21 éves tapasztalt nő/anyuka. (Én már ki élte magam és van egy boldog családom) Ennél több nem is kell az élettől :)

2012. szept. 17. 17:20
 8/14 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek..nem a pénz motiválta soha mert azért nem vettem neki heti rendszerességgel ruhát sőt az utóbbi időben nem úgy kezeltem annyira biztos voltam magamban:(

hát nem tudom most ő bulizgat a rokonaival csak most azt nem tudom hogy ez az eredeti arca vagy az amit nekem mutatott?!mert tényleg nem lehet rá panaszom ha az nem panasz hogy elég lusta volt és a kezünkbe hullott egy lakás és egyszerűen nem becsülte pláne úgy hogy ők albérletbe laknak...amúgy tuti nincs senki bár ezzel is szívta a vérem (utólag meg bevallotta hogy csak kitalálta)ezt sem értem igazán meg lenézi a telefonom a kocsim átnézi...

2012. szept. 17. 23:25
 9/14 A kérdező kommentje:
meg írtam neki fb-n:) hogy megváltoztam stb...és kiírta az üzenőfalára hogy mese habbal...mert tényleg szerettem erre nem lehetett panasza ha néha basztattam is(ja azt is megkaptam hogy tönkre tettem idegileg)de jószándékból hogy ne keljen annyit takarítanunk...minden reggel bekísértem suliba nem kis távolságra stb...hihetetlen érzés ez most nekem:( de ha 2 hét alatt nem hiányoztam neki akkor később hogy tudnék?:)
2012. szept. 17. 23:29
 10/14 anonim ***** válasza:
Szerintem később se fogsz neki hiányozni és én a helyedben le is sz@rnám! Meg mi az, h lesz@rta a házimunkát meg a rendet? Ez lett volna a minimum, amit meg kellett volna tennie, h normálisan vezeti a háztartást! De ezek szerint ő még ilyenre nem készült fel, neki erre az életre még nincs szüksége. Szerintem ez veszett dolog, hagyd a pics@ba!
2012. szept. 18. 06:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!