Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sikerült-e már fiút féltékennyé tennetek ( vagy a figyelmet magatokra vonni ) úgy, hogy előtte másik fiúval mutatkoztatok a látszat kedvéért? Fiúk véleményét is várom saját tapasztalatokkal. 29 L
Nincs más " eszközöm" arra, hogy odafigyeljen rám. Amikor nagyon szerettem volna a barátnője lenni, akkor úgy láttam, hogy inkább elmenekül ettől, mert nem szeretné, ha csak beléje szeretnék kapaszkodni. ( és feltűnően kezdeményezek)
Miért lehet ez demotiváló? Hiszen éppen azt szeretném mutatni, hogy nem vagyok olyan görcsös, amilyennek látszottam.
Nem akarlak megbántani.
De ezt 14 éves kislányok csinálják.
hmm...nem bítzos h a rölcsölésed az oka, bár az tény h sok fiú megjed a túl rámenős csajoktól. Szerintem az lenne a legjobb ha egy kicsit visszavennél a tempóból. Ne akard minden áron és azonnal becserkészni. Mikor vele vagy tégy úgy mintha már nem érdekelne annyira. Csak dumálgass vele, flőrtölgess, indítsd be a fantáziáját( itt 1 huncut tekintet sokat dob a dolgon ), de ne kezdeményezz. Ezt csinálgasd addig amíg ő nem kezdeményez. Fontos h tudja h szabad préda vagy (singli).
Biztos ami biztos alapon azért tarts több vasat a tűzben, mért én pl úgy vagyok ezzel, h ha 1 lány nem jön be, akk fejre is állhat akkor sem járnák vele. Ne fektess túl sok időt s energiát olyanba aki nem szeret téged.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!