Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az mit kellene csinálnom ahhoz hogy újra megmozduljon benne valami? (nem akarom elengedni mert nagyon nagy szerelem volt) és hogy Ausztriát se mondja le a saját érdeke ezt is mondtam neki. meg miért kérdezget engem más nőkről? Én Fiú 22 ő lány 20
Figyelt kérdés
Üdv Mindenkinek,2évet voltam egy gyönyörű, szeretetre méltó lánnyal ma 2 hete hogy szakítottunk. A kapcsolat úgy indult hogy egy házibuliban találkoztunk mintha meg lett volna írva nekünk.Minden haladt a megszokott mederben voltak veszekedések de nem vészes majd 1 év után összeköltöztünk mert így jött ki akkor ő végzős volt pont tehát ballagás, szalagavató stb. Na itt már voltak veszekedések de hülyeségeken hogy mertem neki szólni hogy pakoljon maga után össze stb. teszem hozzá ingyen lakott itt. Csak ő ezt valahogy túlságosan komolyan vette és inkább basztatásnak vette fel mert míg ő mosogatott én elmentem kajáért, bevásároltam. Sokat voltunk itthon ültünk de mindent megadtam neki tehát én álltam szinte mindent mert tudni kell hogy szegény családból jött.Elvittem olaszba, Balaton stb. Aztán 2 hete átmentünk az édesanyjához ebédelni hétvégén ahogy a megszokott volt és egyedül voltam a szobába ha kimentem pedig kaptam azt a barátnőmtől hogy nem vagyok kívánatos személy és erre elkattant az agyam és elmentem majd felhívtam telefonon 5 percre rá de akkor már az anyja (nagyon anyás) vette fel és hát nem tudtam magamba fojtani és túlságosan is felhanggal beszéltem vele de nem sértettem meg.Családom is megtett érte mindent Azt is tudni kell hogy legutóbb Ausztriába voltunk munka ügyben fel is vettek minket tehát mennénk mind2-en Decemberben. A veszekedés után ugye nem jött velem haza és nem is beszéltünk bár minden nap írtam sms-t és most iszonyú rossz nélküle. Tegnap találkoztunk visszavittem a maradék ruháit adtam neki egy telefont is a szakítás után mert ugye az sem volt neki és elmentünk sétálni, beszélgettünk, és azt mondta hogy ebben a 2 hétben nem hiányoztam neki és hogy most boldog meg hogy nem szeret már nem szerelmes és hogy ő teljesen lezárta és hogy az tett be neki hogy az anyjával úgy beszéltem. De közben heccel olyanokkal hogy van valakije majd utána azt mondja hogy nincs meg ellenőrzi a telefonom de ő határozottan állítja hogy nem szeret elmúlt de nagyon szeretett azt mondta de csókolóztunk is bár azután is azt mondta hogy nem érez semmit sajnálja de nem szerelmes már.Tegnap arra jutottunk hogy szerdán adunk egy napot egymásnak és az ő szavaival élve hátha megmozdul benne valami és akkor máskor is talizunk.2012. szept. 17. 16:41
11/14 A kérdező kommentje:
Persze én ezt megértem hogy nem készült fel nem is azt kérem tőle hogy költözzön vissza hanem hogy kezdjük újra..meg a közös jövőt is félredobja a kinti melót is hihetetlen:S csak azt nem tudom hogy miért heccel más palikkal utána meg bevallja hogy csak hazudott?
2012. szept. 18. 12:00
12/14 anonim válasza:
Mert mikor látta, hogy neked szarul esik, gyorsan azt mondta hazudott, nehogy rossz színben tűnjön fel, ill neked sz@r legyen, egyébként tényleg vannak mások is, az biztos. azért nem hiányzol neki, hidd el, nem akar már veled lenni! Hagyjad már a fenébe, ne keressed, legyen benned már egy kis tartás!
13/14 A kérdező kommentje:
Próbálom:/:) de holnap még megadom az esélyt ennek az egésznek...az is furcsa hogy a volt nőmet előhozza akire mindig is nagyon féltékeny volt hogy azt hallotta hogy nálam aludt stb..ezt sem értem.
2012. szept. 18. 13:25
14/14 A kérdező kommentje:
na tegnap történt egy fejlemény...írtam neki fb-n hogy semmit nem értékelt viszem a ruháit stb stb...majd felhívott hogy miért beszélek vele így menjek ki kimentem tegnap este hozzá spanokkal hogy én majd visszakérem a telefont meg a többi cuccát odaadom...erre elsírta magát megint hogy miért viselkedek így bla bla végül eljött hozzám aludni történtek is dolgok meg hozzám bújt de végig azt hangoztatta hogy nem érez semmi sajnálja de valahogy nem hiszem mert ő nem tudna olyannal csinálni dolgokat aki iránt nem érez...meg mondtam neki hogy kerestek csajok kérdezgette hogy ki meg ilyenek.mondta hogy ha hagynám egy kicsit lehet ő futna utánam.meg felajánlottam neki hogy pénteken csináljunk vmi közös programot mondta hogy hívjam de nem ígér semmit.Teendő?ha nem akarom elfelejteni:)
2012. szept. 19. 11:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!