Szerintetek mit kéne csinálnom?
A helyzet az, hogy meleg vagyok és már 2 éve együtt vagyok a barátommal, mint minden fiatalnak, nekem is az a vágyam, hogy külön költözzek a szüleimtől. A szüleimnek van két lakásuk, az egyiket nekem szánták, a másikat a testvéremnek. Tudják, hogy meleg vagyok, de nem szeretnék, hogy elköltözzek otthonról, mert akkor kiderülne a nagyszülők, család előtt, ez miatt nagyon haragszom rájuk egyébként. Szerintetek lehetséges, hogy a tesóm majd a barátnőjével költözhet a lakásába én meg nem? Ez nagyon igazságtalan lenne. Én biztosan külön fogok költözni a barátommal, de így csak egy albérletre fogja futni az is biztos... A kérdés, hogy ilyen helyzetben Ti haragudnátok a szüleitekre? Mert én ezért a kijelentésért, hogy szégyellnek nagyon haragudok, még ha ezt nem is mondtam ki, de örökre bennem marad sajnos :(
20F
Megértem a szüleidet, hogy megrázta őket az életformád.
Beteg vagy sajnos, mert minden, ami a természet törvénye ellen való, az betegség, a te esetedben aberráltság.
Azt viszont nem értem meg, persze, hogy a szüleid elutasítanak emiatt.
Ha az ember gyereke elveszíti a látását, hallását, nemi aberráció lép fel nála, vagyis fogyatékos lesz, akkor sem hagyja el, nem hagyja magára, nem utasítja el.
Ettől függetlenül neked kell alkalmazkodnod, nem viheted oda a betegtársadat, amit a szüleid kizárólag neked szántak.
Menjetek albérletbe, ha már nem tudjátok legyőzni a betegségeteket.
Ez nem betegség, hanem egy állapot. Pont olyan, mint a heteroszexualitás, csak épp ritkább. Egyesre ezért ne hallgass.
Szerintem nekem sem esne jól az, hogy nem engedik élni az életed. De akkor lakjatok albérletben, és nem szólnak bele az életedbe. Sajnos néha áldozattal jár az, hogy a saját életünket élhessük.
1-es, de ezt most hiába írod neki, hogy aberráltság meg nem normális dolog, de nem tehet róla, nem Ő választotta, hogy meleg akar lenni.
Szerintem amúgy az sem normális, hogy a szülők különbséget tesznek a gyerekeik között. Ne aggódj, nálunk is ez van, hogy a húgom a kedvenc és ezzel nem tudok mit kezdeni, már megszoktam és nem érdekel. Megváltoztatni úgysem fogod tudni a szüleidet sajnos.
"Tudják, hogy meleg vagyok, de nem szeretnék, hogy elköltözzek otthonról, mert akkor kiderülne a nagyszülők, család előtt"
Ezt nem lehet örökké titkolni. Mi lenne, ha áttörnéd a hallgatást, és a legfontosabb rokonoknak elmondanád, hogy meleg vagy? Biztos vagyok benne, hogy találsz megértő rokonokat. Sajnos kapsz még nagyobb pofont az élettől később, ez legalább segít hozzászokni.
2-es!
Minden betegség: állapot.
Beteg állapot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!