Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Szerintetek most mit kéne...

Szerintetek most mit kéne csinálnom?

Figyelt kérdés
A testvérem tönkreteszi az életemet. Mindenkinek elárulja a titkaimat, és már az egész iskola rajtam mevet. Anya meg csak annyit mondott neki, hogy hagyja abba, mert nekem rosszul esik amit csinál. De ő egy kicsit se törődött vele. Most elfogunk költözni és félek, hogy az ujiskolában is ezt fogja csinálni.
2014. jan. 2. 15:14
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Minek mondod el a titkaidat neki???Fog be a szád, ne kotnyeleskedj neki, és nem lesz mit elárulnia..
2014. jan. 2. 15:18
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
mondd neki azt, hogy ha harc, akkor legyen harc, és te is el fogsz róla mindent mesélni mindenkinek ... azt is, ami nem igaz
2014. jan. 2. 15:19
 3/9 A kérdező kommentje:
Ezek nem olyan titkok, hanem ami velem megtörtént és a családban mindenki tud róluk, de én nekem ciki és nem akarom, hogy tudják.
2014. jan. 2. 15:20
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
A testvéred nagyon szemét. Mond a szemébe, hogy undorítóan viselkedik. Beszél vele lesajnálóan, hogy arra nem méltatod, hogy ránézz. Tudom, hogy bunkóság, de talán használ. Egyébként a családod nem éppen összetartó, ha anyud ennyivel elintézi :/
2014. jan. 2. 15:28
 5/9 anonim ***** válasza:
előző vagyok *beszélj
2014. jan. 2. 15:29
 6/9 A kérdező kommentje:
Anyú mostanában csak a barátjával törődik és semmi más nem érdekli.
2014. jan. 2. 15:37
 7/9 anonim ***** válasza:
Akkor itt nem csak azzal van probléma, hogy a tesód kikotyog mindent. Írj privátot, ha szeretnél beszélgetni. Segítek :)
2014. jan. 2. 15:43
 8/9 anonim ***** válasza:
Hagyd. Mindenki tudja magában hogy ő egy rossz testvér. Lehet hogy rajtad nevetnek, de őt szánják.
2014. jan. 2. 16:24
 9/9 anonim ***** válasza:
50%
a helyzet hasonlo nálam is... drogos ittas hugaimmal vagyok. tudom hogy a 18éves még drogot árul... anyám megtudta es anyit kapot ejnye bejnye. itt csak azt lehet tenni, tegyél keresztbe neki és ne sajnáld... én is azon vagyok.. feldobom ősöknek bizonyítékkal aztán rendőrségen is. Te is szivasd be keményen. Mert ha anyuka nem lép akkor neked kell.
2014. jan. 2. 22:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!