Mégis mit kéne csinálnom? Annyira felidegesít.
Mit meg nem adnék egy ilyen apáért.:(
Amúgy poszterezd ki PSY-vel a szobáját meg az egész házat és üvöltesd a Gangnam stylet, töröld le az összes zenét a telefonjáról és rakd rá azt, aztán legközelebb fenyegetheted azzal, hogy hogyha még egyszer beszól akkor tudja mik lesznek a következmények:D
Egy 15 éves rocker csaj:D
NÉzd, én is szeretem a rockzenét (mondjuk amit apád hallgat az inkább hulladék, mint rock), de ez bunkóság, amit a családod művel.
Amíg nem zavarod őket a saját zenéddel, semmi joguk beleszólni abba, hogy mit hallgatsz. Apád meg iszonyatosan bunkó, hogy nincs rá tekintettel, hogy tanulni szeretnél.
CSatlakozom ahhoz, aki szerint hangszigetelés és kulcs a megoldás. Olcsón megoldható szerencsére :)
Irigylem a problémádat.
Szerintem azért szórakozik rajtad a család, mert őszintén szólva tényleg nevetséges ezen kattogni, és ilyen dolog miatt idegesíteni magad.
Pont azért szólogatnak be, mert látják hogy túlliheged a dolgot, és ez szórakoztató.
Mindenkivel előfordul, hogy ha valaki feleslegesen rinyál valami miatt, akkor csakazért is csinálja.
Egyébként használj fejhallgatót.
Én is ezt csinálom. Akármilyen hangerőn hallgathatom a saját zenéimet, senkit nem zavarok vele, és engem sem zavar senki, mert annyira jól kiszűri a külvilágot, hogy sokszor még akkor is rajtam van, ha nem szól benne semmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!