Most kéne mondanom, vagy csinálnom? Mi a véleményetek?
Aposóm imádja az unokáját átjött hozzá játszani a város végén laknak mi pedig város másik végén.
Délelött jött ebédhez készültünk megterittem neki is ,és mondtam ,hogy egyen velünk máskor is volt már ilyen.
Erre szegénykém azt mondta,hogy ő nem ehet nálam mert túl jól főzök ezt mondta anyósom ,és hogyy ne egyen itt semmit mert akkor otthon nem eszik!!Mondtam neki ,hogy ne mondjon ilyeneket enni kell. Azt mondta,hogy nem akar ezen veszekedni anyósommal.
Eddig ettek mind a ketten nálunk ,ha úgy alakult ,de anyósom nem szólt : Mondtam hogy küldök anyósomnak is enni ,az tmondta,hogy értsem meg ő nem vitatkozik vele..
Este haza jön a férjem elmondom neki . Végül még arra sem tudtam rábeszélni,hogy kettönk közt marad ha eszik velünk.
Elmondom az ellenkezőjét.
Ha főzök és megterített asztallal várom a férjem akkor nem örülnék neki ha az anyjánál vagy másnál enne.
Biztos te sem örülnél ha várnád megterített asztallal jó kajával a férjed és benyögné , már evett az anyjánál.
Ezen nincs mit elmondani a férjednek Igaza van annak aki azt írta te kínáltad, ő visszautasította. Ennyi. Nincs ügy
Valószínűleg nem először mondott ilyet anyósod, csak apósod eddig szégyellte előtted felhozni a dolgot. Csak mostanra annyiszor hallgatta már otthon, hogy ez tűnt egyszerűbbnek.
Ilyenkor érdemes rákérdezni, hogy "Biztos?", és ha biztos, akkor belenyugodni, megkérdezni, kér-e akkor egy kávét vagy valami mást. Felnőtt ember, csak el tudja dönteni.
Nem kell csinálnod semmit.
S remélhetőleg a papa nem halt éhen :-)
általában a szülők szokták a kaját küldeni és nem fordítva, s lehet ez zavarta anyósodat, mert neki kéne, de nem tud, mert sokat kell dolgoznia
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!