Mit kellett volna csinálnom? Segíthettem volna rajta?
Egyik nap arra lettem figyelmes, hogy nagy hangzavar jön a szomszédoktól. Panelban lakom, a falak elég vékonyak.
A szokásos veszekedés ment, minden nap zeng az emelet tőlük. A nővel elég jó viszonyban vagyunk, nagyon sokat beszélgetünk. Nem különösebben foglalkoztam a veszekedéssel.
Pár pillanat alatt, a nő kitépte az ajtót és kirohant a lift elé. Pár másodperccel később utána ment a férje is és majdnem agyon verte. Az ajtó előtt minden tiszta vér volt, a nő csak feküdt a földön.
Mentőt és rendőrt is hívni kellett.
Csak álltam és végignéztem az egészet, valahogy ledermedtem és nem tudtam reagálni. Lehet, ha időben kimegyek akkor a nőnek nem lett volna baja, és most nem lenne kórházban. Lelkiismeret furdalásom van, féltem, hogy engem ugyan úgy bánthat a férje. De lehet az egészet megelőzhettem volna. Szerintetek? Mit kellett volna csinálnom? Nagyon bánt a dolog.
na, itt a példa.. nem szült elég gyereket, veri is a férje...
amúgy van ilyen, hogy az ember csak ledermed a döbbenettől. Sajnálom, hogy ilyenbe keveredtél :(
szerintem én is ledermedtem volna
a férfi börtönbe került ugye? szegény nő :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!