Mit kellett volna csinálnom? Segíthettem volna rajta?
Egyik nap arra lettem figyelmes, hogy nagy hangzavar jön a szomszédoktól. Panelban lakom, a falak elég vékonyak.
A szokásos veszekedés ment, minden nap zeng az emelet tőlük. A nővel elég jó viszonyban vagyunk, nagyon sokat beszélgetünk. Nem különösebben foglalkoztam a veszekedéssel.
Pár pillanat alatt, a nő kitépte az ajtót és kirohant a lift elé. Pár másodperccel később utána ment a férje is és majdnem agyon verte. Az ajtó előtt minden tiszta vér volt, a nő csak feküdt a földön.
Mentőt és rendőrt is hívni kellett.
Csak álltam és végignéztem az egészet, valahogy ledermedtem és nem tudtam reagálni. Lehet, ha időben kimegyek akkor a nőnek nem lett volna baja, és most nem lenne kórházban. Lelkiismeret furdalásom van, féltem, hogy engem ugyan úgy bánthat a férje. De lehet az egészet megelőzhettem volna. Szerintetek? Mit kellett volna csinálnom? Nagyon bánt a dolog.
A reptoidot csak iróniából írtam de úgy látszik ezt nem bírod felfogni azzal a parányi agyaddal ha egyáltalán van.EL tudom képzelni hogy milyen "férfit" találtál.Gondolom annyira imádhat téged hogy minden nap más nőt dug te meg vagy annyira birka hogy el is hiszed mennyire szeret téged.Az ilyen buta szánalmas libákat könnyen átlehet verni egyébként,érdekes itt mindenki megtalálta álmai párját közben meg egy megromlott kihűlt kapcsolatban élnek,sőt szerintem tégedet a férjed meg boxzsákként is használ :D Nem hiszem hogy lenne olyan férfi a földön aki ne érdekből lenne veled,szánalmas
Tizenhármas, te vagy az a 22 éves akinek egyszerűen egy csaj sem áll meg? :D Vagy csak egy sorstársa vagy?
Tudom, biztos engem is ver meg csal meg mittomén az uram! :D
ma 14:06
az is elég szánalom, hogy ilyen reptoid szarságokat ismersz...nem áll meg neked 1 csaj se? há, a jobb karod biztos nagyon erős lehet...nagyinak ki tudod már nyitni a befőtted üveget? gyakorolj még egy kicsit, szánalmas kis senki vagy akinek a véleménye annyit ér amennyit a wc-n lehúzandó dolgok....biztos sokat basztattak a suliba, de hát a nyomiknak ez jár....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!