Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért engem hibáztat mindenki? Tényleg az én hibám? Mit kellett volna máshogy csinálnom?
A férjemnek van egy szeretője, aki terhes. Én ebből semmit nem vettem észre. Amióta ismerem, kötetlen a munkaideje, így nem tűnt fel hogy nincs itthon. A szexuális életünk jó volt, én egész eddig fülig szerelmes voltam belé. Volt egy kis hullámvölgy a 2. gyerekünk születése után, de ennek már 6 éve, azóta tudtommal minden rendben. Voltak közös programok, eljártunk kettesben is szórakozni, támogattam a munkájában és a hobbijában, voltak közös terveink. Erre ezt tette.... Nem bírom felfogni, megérteni.
A barátok/ismerősök meg ilyen kérdésekkel jönnek, hogy biztos voltak jelei, biztos nem volt elég a szex, biztos túl hisztis voltam, sokat foglalkoztam a gyerekekkel stb. Nyilván vannak hibáim, de akkor sem hiszem, hogy ezt érdemeltem volna :-(
Ha ket ember kozott minden rendben van, es teljesen okes a kapcsolat, abba nem fer bele egy harmadik. Az elofordulhat hogy ceges bulin reszegen a ferj hanyattvagja a facer kolleganot, ezt uzemi balesetnek is nyilvanithatjuk, de szeretot tartani teljesen mas teszta.
Nem tudom elhinni hogy a ferjeden nem latszott semmi, nagy valoszinuseggel egyszeruen nem vetted tudomasul a jeleket.
Tehat az hulyeseg hogy te vagy a felelos, de az igaz, hogy te IS felelos vagy.
vannak olyan ferfiak akik nem alkalmasak a monogam eletre. A ferjed is valoszinuleg ilyen, de erre meg nem ket gyerek utan kell rajonni.
38F
Nem kell odafigyelni rájuk!
Tudod általában mindig olyanok osztogatják a tanácsaikat, meg játsszák a hivatásos párkapcsolati szakértő szerepét, akik még nem jártak hasonló cipőben. Vagy csupán magukból indulnak ki.....
"nem is normális elvárás, hogy egy felnőtt férfi csak 1 nővel szexeljen évekig."
14-es vagyok!
Ez viszont engem is elgondolkodtatott...
Ne haragudj, de vagy kamu, vagy a férjed egy idióta, te pedig iszonyatosan naiv vagy, ha ezt korábban nem sikerült belátnod!
Azt már én sem akarom bekajálni, hogy valaki, aki ilyen kijelentést tesz a párjának, az előtte maga volt a megtestesült, álomvilágból kilépett férj.....
Közhelyes, igen, de "ki milyen rózsát szakít, olyat szagoljon!"
Amióta megtudtam, azóta ezen gondolkozok. Minek kellett volna feltűnnie? Nem volt többet távol, mint korábban bármelyik húzósabb project idején; nem volt kevesebb a szex, nem vonult el telefonálni, hétvégén mindig itthon volt, nem szólt ha használtam a számítógépét.
Komolyan érdekel egyébként, mire kellett volna figyelnem.
figyelj csak!
nálam már ez a "irreális elvárás az, hogy egy férfi csak egy nővel szexeljen éveken át" kijelentése is kiverte a biztosítékot. Az, hogy ezt szemtől szemben elmondta neked, azt jelenti, hogy ő valószínűleg 100%-ig komolyan gondolta ezt a kijelentését.... azért ez jelenthet valamit, nem?
"mit kellett volna észrevennem?"
Azt kellett volna már évekkel ezelőtt észrevenned, hogy egy idiótával élsz együtt?
Ezt nyilván nem az első randin mondta, hanem csak most.
Azt mondta, úgy gondolta, hogy menni fog neki a hűség, és évekig ment is, jól érezte magát, aztán már csak nagy erőfeszítések árán tudott hű maradni, aztán már úgy sem.
nos, ha egy házasság tönkremegy, akkor az sohasem egy ember hibája. ha a férjed egy idióta tróger f4sz, az nem felmentő körülmény, hiszen te mondtál neki igent, a te döntésed is a házasság és a gyerekvállalás, így a döntéssel járó felelősség is.
Akármennyire is szeretnénk, az ember (homo sapiens) nem monogám faj. A monogámia egy társadalmi norma, nem biológiai alapú. A férfiak bizony sokkal több szexuális partnerre vágynak, mint a nők, ennek megvannak a megfelelő magyarázatai, akit érdekel ássa bele magát David Buss munkásságába. Régen, amíg a nők "alsóbbrendűek" voltak, a társadalmi normák lehetővé tették a félrelépést, ezért voltak bordélyházak, stb. A mai normák keményebbek, nem engedik a megcsalást, be a biológiai alapok, a szexuális ösztön ugyanaz még.
Nem kell a rizsa.
Ha valakinek "új" nő kell, akkor még előtte álljon a régi elé és közölje ezt, hogy az legalább méltósággal léphessen ki a kapcsolatból. Ennyi. Ha el is tudom fogadni, hogy valaki megunja a partnerét egy idő után, vagy több nőre van szüksége, akkor sem az a megoldás, hogy felcsinálok egy másikat, de amúgy mintha mi sem történt volna. Nem értem miért nem lehet előtte lezárni a régi kapcsolatot. Nem hiszem, hogy evolúciós sajátosság lenne, hogy valaki gerinctelen.
Ne nyalja be ezt senki. Az, hogy a férjed pö.s, és nem tudja emberként kezelni az ösztöneit, az egyértelműen nem a Te hibád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!