Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Miért engem hibáztat mindenki?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért engem hibáztat mindenki? Tényleg az én hibám? Mit kellett volna máshogy csinálnom?

Figyelt kérdés

A férjemnek van egy szeretője, aki terhes. Én ebből semmit nem vettem észre. Amióta ismerem, kötetlen a munkaideje, így nem tűnt fel hogy nincs itthon. A szexuális életünk jó volt, én egész eddig fülig szerelmes voltam belé. Volt egy kis hullámvölgy a 2. gyerekünk születése után, de ennek már 6 éve, azóta tudtommal minden rendben. Voltak közös programok, eljártunk kettesben is szórakozni, támogattam a munkájában és a hobbijában, voltak közös terveink. Erre ezt tette.... Nem bírom felfogni, megérteni.

A barátok/ismerősök meg ilyen kérdésekkel jönnek, hogy biztos voltak jelei, biztos nem volt elég a szex, biztos túl hisztis voltam, sokat foglalkoztam a gyerekekkel stb. Nyilván vannak hibáim, de akkor sem hiszem, hogy ezt érdemeltem volna :-(

2014. szept. 1. 13:49
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:
A férjemet kérdeztem, de csak azt mondta, hogy "új" nő kellett neki; meg hogy nem is normális elvárás, hogy egy felnőtt férfi csak 1 nővel szexeljen évekig.
2014. szept. 1. 14:07
 12/25 anonim ***** válasza:
95%
Már ne is haragudj, de ha ezt mondta, akkor a férjed egy idióta.
2014. szept. 1. 14:18
 13/25 anonim ***** válasza:
46%

Ha ket ember kozott minden rendben van, es teljesen okes a kapcsolat, abba nem fer bele egy harmadik. Az elofordulhat hogy ceges bulin reszegen a ferj hanyattvagja a facer kolleganot, ezt uzemi balesetnek is nyilvanithatjuk, de szeretot tartani teljesen mas teszta.

Nem tudom elhinni hogy a ferjeden nem latszott semmi, nagy valoszinuseggel egyszeruen nem vetted tudomasul a jeleket.

Tehat az hulyeseg hogy te vagy a felelos, de az igaz, hogy te IS felelos vagy.

vannak olyan ferfiak akik nem alkalmasak a monogam eletre. A ferjed is valoszinuleg ilyen, de erre meg nem ket gyerek utan kell rajonni.

38F

2014. szept. 1. 14:18
 14/25 anonim ***** válasza:
100%

Nem kell odafigyelni rájuk!

Tudod általában mindig olyanok osztogatják a tanácsaikat, meg játsszák a hivatásos párkapcsolati szakértő szerepét, akik még nem jártak hasonló cipőben. Vagy csupán magukból indulnak ki.....

2014. szept. 1. 14:19
 15/25 anonim ***** válasza:
19%

"nem is normális elvárás, hogy egy felnőtt férfi csak 1 nővel szexeljen évekig."

14-es vagyok!

Ez viszont engem is elgondolkodtatott...

Ne haragudj, de vagy kamu, vagy a férjed egy idióta, te pedig iszonyatosan naiv vagy, ha ezt korábban nem sikerült belátnod!

Azt már én sem akarom bekajálni, hogy valaki, aki ilyen kijelentést tesz a párjának, az előtte maga volt a megtestesült, álomvilágból kilépett férj.....

Közhelyes, igen, de "ki milyen rózsát szakít, olyat szagoljon!"

2014. szept. 1. 14:23
 16/25 A kérdező kommentje:

Amióta megtudtam, azóta ezen gondolkozok. Minek kellett volna feltűnnie? Nem volt többet távol, mint korábban bármelyik húzósabb project idején; nem volt kevesebb a szex, nem vonult el telefonálni, hétvégén mindig itthon volt, nem szólt ha használtam a számítógépét.

Komolyan érdekel egyébként, mire kellett volna figyelnem.

2014. szept. 1. 14:24
 17/25 anonim ***** válasza:
69%

figyelj csak!

nálam már ez a "irreális elvárás az, hogy egy férfi csak egy nővel szexeljen éveken át" kijelentése is kiverte a biztosítékot. Az, hogy ezt szemtől szemben elmondta neked, azt jelenti, hogy ő valószínűleg 100%-ig komolyan gondolta ezt a kijelentését.... azért ez jelenthet valamit, nem?

"mit kellett volna észrevennem?"

Azt kellett volna már évekkel ezelőtt észrevenned, hogy egy idiótával élsz együtt?

2014. szept. 1. 14:34
 18/25 A kérdező kommentje:

Ezt nyilván nem az első randin mondta, hanem csak most.

Azt mondta, úgy gondolta, hogy menni fog neki a hűség, és évekig ment is, jól érezte magát, aztán már csak nagy erőfeszítések árán tudott hű maradni, aztán már úgy sem.

2014. szept. 1. 14:38
 19/25 anonim ***** válasza:
35%

nos, ha egy házasság tönkremegy, akkor az sohasem egy ember hibája. ha a férjed egy idióta tróger f4sz, az nem felmentő körülmény, hiszen te mondtál neki igent, a te döntésed is a házasság és a gyerekvállalás, így a döntéssel járó felelősség is.

Akármennyire is szeretnénk, az ember (homo sapiens) nem monogám faj. A monogámia egy társadalmi norma, nem biológiai alapú. A férfiak bizony sokkal több szexuális partnerre vágynak, mint a nők, ennek megvannak a megfelelő magyarázatai, akit érdekel ássa bele magát David Buss munkásságába. Régen, amíg a nők "alsóbbrendűek" voltak, a társadalmi normák lehetővé tették a félrelépést, ezért voltak bordélyházak, stb. A mai normák keményebbek, nem engedik a megcsalást, be a biológiai alapok, a szexuális ösztön ugyanaz még.

2014. szept. 1. 15:10
 20/25 anonim ***** válasza:
87%

Nem kell a rizsa.

Ha valakinek "új" nő kell, akkor még előtte álljon a régi elé és közölje ezt, hogy az legalább méltósággal léphessen ki a kapcsolatból. Ennyi. Ha el is tudom fogadni, hogy valaki megunja a partnerét egy idő után, vagy több nőre van szüksége, akkor sem az a megoldás, hogy felcsinálok egy másikat, de amúgy mintha mi sem történt volna. Nem értem miért nem lehet előtte lezárni a régi kapcsolatot. Nem hiszem, hogy evolúciós sajátosság lenne, hogy valaki gerinctelen.

Ne nyalja be ezt senki. Az, hogy a férjed pö.s, és nem tudja emberként kezelni az ösztöneit, az egyértelműen nem a Te hibád.

2014. szept. 1. 15:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!