Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a teendő az esküvői képek kapcsán, ha a férjem és köztem 40 cm magasságkülönbség van?
Én 160 vagyok, ő 2 méter magas. Mit tegyünk, hogy normálisan nézzünk ki az esküvői fotókon? (Short ruhám lesz, szóval nem megoldás, hogy sámli a ruhám alá.)
Vegyük szerintetek bolondosra a figurát és készüljenek vicces perspektíva fotók? Vagy mit lehet ilyen esetben tenni?
A húgoméknál még ennél is több volt a méretkülönbség és semmi gáz nem volt vele.
Egyébként igen, fogadj profi (!) fotóst, az megoldja.
A többi hozzászólást nem olvastam el, de szerintem pont az hatna furán, ha a képeken egymagasak lennétek. Ezek TI vagytok, miért kellene trükközni? Vagy nem erre gondoltál?
Én magam kövér vagyok, a férjem átlagos, az esküvői képeken is úgy szerepelek, ahogy ő és mindenki ismer, és legfőképpen: ahogyan ő szeret. :) Ha én magam nem vagyok 60 kiló, a képeken sem akartam az lenni.
Vagy túlkombinálom?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!