Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a teendő az esküvői képek kapcsán, ha a férjem és köztem 40 cm magasságkülönbség van?
Én 160 vagyok, ő 2 méter magas. Mit tegyünk, hogy normálisan nézzünk ki az esküvői fotókon? (Short ruhám lesz, szóval nem megoldás, hogy sámli a ruhám alá.)
Vegyük szerintetek bolondosra a figurát és készüljenek vicces perspektíva fotók? Vagy mit lehet ilyen esetben tenni?
Szégyelled, hogy rejtegetni akarod?
Akik ismernek titeket, azok úgyis tudják, hogy nagy különbség van köztetek.
De, hogy ne csak offoljak:
karbantartós, lépcsős, ülős, egyik ül, másik áll, stb...
De a fotós attól (is) fotós, hogy ismeri ezeket a trükköket.
Vegyél fel magassarkút (de tényleg magas legyen),és a képekhez te mondjuk állj valami magasítóra,ha nagyon zavar..
De szerintem sokkal jobb a második alternatíva,akár a nyakába is ugorhatsz egy kép erejéig,vagy a kezébe,szerintem ez sokkal jobb,mint a méretekkel vacakolni. :))
Nem kell viccesre venni. Esetleg egy-két kép, ami poénos.
De akik ismernek úgyis tudni fogják, hogy mi a helyzet, plusz miért akarnátok mások lenni ezen a napon? Oké, szép napnak kell lennie, és ideális esetben csak egy ilyen napnak, de a szép emlékek szerintem egyben valódiak is. Szóval nem kell trükközni.
Esetleg megoldás lehet, lépcső, vagy, ha a férjed ül, ilyenek,
És ezek alapján máris van vicces, valódi, és olyan, ahol el van simítva a különbség. De egy profi fotós úgyis tudni fogja. :)
Sok boldogságot. :)
Annyi lehetőség van :) Egy magassarkú kb. 10 centi (lehet hogy sok de a képek alatt ki lehet bírni. A karjaiban tart. ő ül, te megátölelheted vagy bármi.
De nem kell szégyellni.
#4: "karbantartós, lépcsős, ülős, egyik ül, másik áll, stb..."
Karbantartós?! Miért lesz jobb, ha szerelőnek öltöznek?
Vagy esetleg karban tartósra gondolsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!