Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Második házasságomra készülök! De nincs meg az előző
házasságot felbontó záradék! Mi a teendő?
A volt feleséged nem tudja neked elpostázni? Rosszban váltatok el?
Amúgy szerintem postai úton is el lehet intézni...
2014. jan. 4. 20:37
Meghatalmazassal vki ki tudja kerni neked. En igy kapom meg a fiam anyakonyvi k8vonatat mivel kulfoldon elek. Telefonalj be az anyakonyvi hivatalba es kerdezd meg mit kernek a meghatalmazasra..kezzel irottatt esetleg tanukat..nekem eleg volt egy emailben elkuldott meghatalmazas..
2014. jan. 4. 20:39
3/8 A kérdező kommentje:
Sajnos rosszban! Ő nem fogja el kűldeni! 17 éve nem beszéltünk egy árva szót sem! Pedig ez lenne a leg egyszerűbb, le fénymásolná és elküldené,de ez nem fog menni!
Hívd fel telefonon a Debreceni hivatalt, és kérdezd meg, postán kikérheted-e.
Én a saját házassági anyakönyvi kivonatom hivatalos másolatát kértem így, mert kellett a gyerek születésnél a kórházba.
Írtam egy ajánlott levelet, amiben kikértem a papírt, meg megadtam az adataimat, és elküldték nekem levélben.
2014. jan. 4. 21:16
Bocsánat, de a pánikbetegséged azt jelenti, hogy nem tudsz kimenni az utcára? Hogy fogsz így nősülni? Házhoz jön az anyakönyvvezető? Bocsánat, de nekem fura, hogy lehetetlen, hogy te elmenj a másolatért.
2014. jan. 4. 22:08
6/8 A kérdező kommentje:
:-)) Nem azt jelenti! Nem is ez volt a kérdés! Tömegközlekedési eszközökön jön rám a pánik,hol kissebb hol nagyobb mértékben! Ha fölszállok egy buszra és véletlen rám tör, 1 perc múlva leszállhatok,megyek egy megállót gyalog, addigra elmúlik,a következőre meg fölszállok! Vonaton ha úgy alakűl ezt hol tudom megcsinálni? Lehet hogy egész úton a világon semmi nem történne, de nem merek elindúlni,túl hosszú az út! De nem az volt a kérdés hogy megyek az anyakönyv vezető elé? Mert mindennap el megyek dolgozni meg haza is jövök! Hanem hogy hogyan tudnék hozzájutni a papíromhoz anélkűl hogy le kéne utaznom Debrecenbe,440km oda vissza! Nem fikázásokat és gúnyolódást kértem hanem tanácsot! Köszönöm mindenkinek a választ majd valahogy megoldom! Üdv!
Off
5-ös unokatesómnak is oánikbetegsége van, ő azt enm bírja, ha rá figyelne, mégis válllata a felesége kedvéért az esküvőt, a 100 fős lagzival.
Nem tűrte végül rosszabbul, mint akárki más. A felesége nem erőltette, de ő nem akarta ezt az élményt elvenni tőle.
De itt mi mindannyian ismertük a problémáját, tudtuk volna lezelni, de egy vonaton ezt nem lehet megoldani...
On:
Szereznék amúgy egy ismerőst kocsival, aki elvisz Debrecenbe, ha másképpen nem megoldható.
2014. jan. 5. 09:36
8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm hogy te megértesz! Ha lenne ilyen lehetőségem hogy kocsival levigyenek,semmi gond nem lenne, de sajnos nincs! Holnap fölhívom őket és majd el mondják hogy mit lehet tenni!
Kapcsolódó kérdések: