Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Eljuthat egy ilyen kapcsolat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Eljuthat egy ilyen kapcsolat a házasságig?

Figyelt kérdés
Ha a párod más kultúrában, vallásban nevelkedett. De szeretitek egymást alkalmazkodtok. Ha úgy érzed hogy ő az igazi. Működhet szerintetek? Volt már ilyen tapasztalatotok?
2014. aug. 28. 20:15
1 2 3 4 5
 31/41 anonim ***** válasza:

Ha van hozomanyod es szuz vagy es hajlando vagy muszlimma lenni akkor hajra

Csak a fenti esetekben fog tisztelni es szepen viselkedni.

Az igazi enjuk csak a hazassag utan mutatjak ki ha mar kototelek megvan

2014. aug. 31. 19:50
 32/41 A kérdező kommentje:
Elég fura lenne ha 25 évesen még szűz lennék, de ezt ő is tudja hogy nem vagyok. Ezt a hozomány dolgot nem tudom honnan veszed a párom olyan hogy ő szeretné megalapozni a közös életünket, a vallást meg nem erőlteti mert értelmes elfogadja hogy én másképp nőttem fel.
2014. aug. 31. 19:55
 33/41 anonim ***** válasza:
47%

Majd meglatod...

Igazam van egy muszlim szemeben semmit nem ersz nem szuzen nem muszlim hittel.

Hulyitheted magad de nagyon meg fogod banni.

2014. szept. 1. 00:29
 34/41 A kérdező kommentje:
Attol mert te csalodtal egy muszlim pasiban nem torvenyszeru hogy mindenki fog. A parom tudja hogy elnek itt a fiatalok ezert nem erdekli az hogy en fiatal koromban mit csinaltam meg amugy sem eltem olyan vad eletet. El tudja ezeket fogadni a vallas meg nem napitema koztunk.
2014. szept. 1. 08:37
 35/41 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, te tapasztalatokat és véleményeket kérdeztél. Nekem viszont az az érzésem, hogy valójában csak megerősítést szeretnél, mivel csak olyan választ fogadsz el, ami pozitív.

Nincs értelme a kérdésnek, mert úgyis vele fogsz lenni, akkor is,ha mások mást tanácsolnának.

Hogy a kérdésre is válaszoljak: Igen, eljuthatsz a pároddal a házasságig, éppen mert szeretnél, mert szereted. Hogy hogy fog alakulni a házasság az már más kérdés (volna). Ez az, amit sem én, sem a válaszolók nem tudhatnak. Elárulom, hogy egyelőre még te sem.

2014. szept. 2. 16:34
 36/41 A kérdező kommentje:
Tudom hogy elore nem lehet tudni semmit. Elfogadom a tapasztalatot de pl. van olyan aki allitja hogy nekem kell hozomanyt fizetnem tehat nyilvan nem ert hozza mert akkor tudna hogy a ferfi szokott a nonek fizetni. Meg nem ismerem annyira az iszlam vallast de tanulmanyozom hogy mukodnek a dolgok.
2014. szept. 2. 17:08
 37/41 anonim ***** válasza:

Nyilvan te nem ertesz hozza ha azt sem tudod milyen szokasok uralkodnak a volegenyed csaladjaban.

Egy no ertektelen ha nincs hozomanya es nem szuz.

semmi mas nem lesz egy muszlim szemeben csak egy olcso eu kr..aki hasznalni lehet ideiglenessen amig egy igaz hu tiszteseges menyasszonyt nem talalnak.(ezek tobb muszlim ferfi szavai )

Elmeselem mi tortent.

Volt jo allas lakas es kis sporolt penz.

Csodaszep nyarals tengwrpart romantika aztan ket ev utan hazassag.

Voltak tervek lett egy kozos vallalkozas a ferfi orszagaban a sporolt penzbol.

Aztan jol kiepult vallalkozas ami ment sok hasznot hozott.

Munka az volt sok sok energia es munka ment bele.

Eltelt 7 ev jo lett volna csaladot alapitani.

Es akkor a fiu beadta a valast

,, tartozom annyival a csaladomnak hogy most hogy jol megy a szeker egy jo csaladbol valo tiszteseges igaz hivo szuz muszlim no legyen igazi felesegem.,,

A vallalkozas az o neven volt vitte... ,, te nem voltal mas csak egy lehetoseg egy olcso hitetlen eu krrr.

Ennyit a muszlim ferfiakrol

Soha soha nem beszelt a hiterol egyedul annyi volt a hit nem ivott es nem evett disznot.

De egy ferfi a gyokereit nem fogja megtagadni soha.

2014. szept. 2. 17:27
 38/41 A kérdező kommentje:
Ertem hogy nem volt szerencsed de irtad hogy a sajat orszagaban vezette a vallalkozast. Az en parom evek ota itt el egy evben egyszer megy haza itt van haza, munkaja. Mindennek igyekszem utannajarni nem kapkodom el a hazassagot mert o elvenne ugyis ahogy nalunk szokas errol beszeltunk mar. Igyekszem mindennek utanajarni tanulmanyozom a Korant a szokasokat is. Azt meg nem hiszem hogy rosszat gondolna rolam azert mert itt Europaban maskepp elnek a nok.
2014. szept. 2. 17:46
 39/41 anonim ***** válasza:

Ha már tanulmányozod a Koránt,akkor tulképpen mi is a kérdés? Téged már érdekel az ő kultúrája, vallása és szokásai. Az érdeklődésed pedig annak előjele is LEHET, hogy esetleg követnéd az ő hitét, viselkedését, valláshoz való hozzáállását? Miért nem beszéled ezt meg a pároddal?

Szerintem jobb, ha valamiféle kompromisszumra kerülnek a felek,vallástól,származástól és mindentől függetlenül. Az biztos, hogy csak a szerelemre nem lehet semmit sem alapozni.Állapodjatok meg és közösen döntsétek el a feltételeket.

Sok válaszolónak az a véleménye, hogy nem akar más kultúrából,vallásból származó párt magának, mert fél. A félelemnek sokszor van is alapja, hiszen ki akarná saját magát megváltoztatni valaki más miatt?

2014. szept. 2. 18:02
 40/41 mi a fene ***** válasza:
Ciki, én a férjem kat. vallását nem tudom teljes egészében elfogadni, mindig szúrom valamivel, pedig elvben tudtam mire számitsak.Ref. vagyok, de nem igazán hiszek Istenben. Csak más a szerelem az álom és a valóság. Szeretjük egymást jól élünk, és mégis. Én nem mennék hozzá. Az álmoknak gyorsan vége lesz ám a dolgos hétköznapokon !60/N
2014. szept. 2. 18:26
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!