Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt valaki, akinek az első kapcsolata házasságig tartott?
Figyelt kérdés
Légyszi írd meg hogy hány éves voltál hogy a másik félnek volt-e előtte valakije és hogy hány éve vagytok házasok, illetve hány éve vagytok együtt :) Köszi előre is2012. aug. 8. 21:12
1/8 anonim válasza:
rokonomnak ha jol tom 14 évesek voltak, most második gyereküknél járnak
2/8 anonim válasza:
Az én szüleim ilyenek. Anyum 15 évesen ismerte meg apumat, és 20 éve házasok. Egyiküknek sem volt más barátja, barátnője. Csak egymással voltak. Irigylem is kicsit őket.
19/F
3/8 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat:) akkor van remény :D
2012. aug. 8. 21:27
4/8 anonim válasza:
Ritka az ilyen...főleg a mai világban. Remény az mindig van, de a példák, akiket feltudnak hozni azok is évekkel ezelőtt voltak...Azon már komolyan csodálkoznék, ha a mai tizenévesek közül ilyen korban kialakult szerelem házasságig tartana és egész életükben csak egymással lennének...Dehát kivételek mindig vannak, attól, hogy én nem tapasztaltam ezt a környezetemben ...pedig jó is lenne...
5/8 anonim válasza:
Mi nem vagyunk ugyan házasok, de együtt élünk, van egy közös kislányunk (3 éves lesz.)
Ez volt a legelső kapcsolatom, 14 évesen jöttem vele össze. (Nem mondom, hogy nem voltam mással, mert volt egy féléves szünet, de komoly kapcsolatom nem volt.)
24 leszek, L.
6/8 anonim válasza:
Én az első pasimmal vagyok, házasok is vagyunk már. Én (majdnem) 26, ő (majdnem) 30. Majdnem 7 éve vagyunk együtt. Neki voltak kapcsolatai előttem is.
8/8 anonim válasza:
Szüleim. 18 évesen jöttek össze, 21 évesen házasság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!