Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Eljuthat egy ilyen kapcsolat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Eljuthat egy ilyen kapcsolat a házasságig?

Figyelt kérdés
Ha a párod más kultúrában, vallásban nevelkedett. De szeretitek egymást alkalmazkodtok. Ha úgy érzed hogy ő az igazi. Működhet szerintetek? Volt már ilyen tapasztalatotok?
2014. aug. 28. 20:15
1 2 3 4 5
 21/41 anonim ***** válasza:
100%

Ha perzsa, akkor iráni.

Kutyából nem lesz szalonna. Nem terveznék komolyan vele

2014. aug. 29. 01:09
 22/41 anonim ***** válasza:
100%
Eljuthat a házassàgig, de inkább ne jusson el. A szerelem múlik, viszont a vallás, amiben felnevelkedett az mindig mérvadó lesz. A családja pedig nem szerelmes beléd, tehát nekik te csak egy európai nő vagy.
2014. aug. 29. 07:31
 23/41 anonim ***** válasza:
62%

a perzsa az iráni, így van.

feltaláltuk a spanyolviaszt.

de akkor sem arab!

mondjad egy perzsának/iráninak, hogy arab.

kb. mondjad egy magyarnak, hogy román.

2014. aug. 29. 08:38
 24/41 A kérdező kommentje:
A szuleit mar megneztem kameran keresztul fel voltak ra keszulve hogy a fiuk itt fog megnosulni. En huseges tipus vagyok soha nem csaltam meg senkit. Meg nem vagyok az a bulizos ember mar.
2014. aug. 29. 08:40
 25/41 anonim ***** válasza:
23: senki sem állította, hogy az irániak arabok.
2014. aug. 29. 11:02
 26/41 anonim ***** válasza:

Ismeretlenül, ilyen kevés információból csak általánosítani tudnék, azt meg nem akarok.

Két magyar nőt ismerek, aki muszlim férfihoz ment feleségül. Mindkét férfi itt élt Magyarországon már egy ideje, és most is itt élnek. Mindkét házasságban vannak gyerekek. Egyik férfi sem erőltette a feleségére a saját vallását, sőt, a gyerekekre se. Alkoholt egyik férfi sem iszik és ezt egyik sem engedi meg a feleségének se. Mindkét nő volt a férje országában, nem történt semmi különös. Az egyiknek a kinti családjában az a szokás, hogy a nők nem ülhetnek egy asztalhoz a férfiakkal, de neki az ottléte alatt megengedték, tiszteletben tartva azt, hogy más kultúrából érkezett. Mindkét férfi szereti és tiszteli a feleségét.

Mindez nem azt jelenti, hogy emiatt a te választottad is hasonlóan fog viselkedni, de az sem igaz, hogy csak mert hallani az ellenkezőjéről is, akkor olyasmi veled is meg fog történni. Ismerd meg mint embert, élj vele együtt, hogy hogyan viselkedik egy komoly kapcsolatban mielőtt hozzámennél vagy gyereket szülnél neki.

2014. aug. 29. 12:37
 27/41 A kérdező kommentje:
En sem tervezek olyan hamar beleugrani semmibe. Az en parom sem erolteti ram a vallast es o sem iszik alkoholt ami nem baj szerintem ez inkabb elony en sem. Tudom hogy nem regota ismerem de neki meg nekem is fontos a hazassag ezert ha jol mukodik a kapcsolatunk szeretnenk osszehazasodni. Volt mar par parkapcsolatom es eddig ugy erzem hogy o becsul meg a legjobban.
2014. aug. 29. 18:45
 28/41 anonim ***** válasza:
100%
Ajánlom figyelmedbe A lányom nélkül soha c. filmet/könyvet.
2014. aug. 30. 13:08
 29/41 A kérdező kommentje:
Szinte az első filmek között van amit láttam. De úgy gondolom hogy ne egy kb. 30 éves történet alapján kellene embereket, egy konkrét népet megítélni. Magyarországon is sok férfi iszik és csalja a feleségét mégsem mondhatjuk azt hogy minden férfi ezt csinálja.
2014. aug. 30. 14:25
 30/41 anonim ***** válasza:
62%
Eljuthat, a lényeg, hogy mindegy ki milyen kultúrából jön, ne legyen elhamarkodott a döntés. Lakva ismerszik meg az ember, érdemes házasság előtt együtt járni és élni is hosszabb ideig :) Ha jól érzed vele magad, minden téren ő neked a megfelelő,akkor vágj bele.De ne félév után :)
2014. aug. 30. 15:59
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!