Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Eljuthat egy ilyen kapcsolat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Eljuthat egy ilyen kapcsolat a házasságig?

Figyelt kérdés
Ha a párod más kultúrában, vallásban nevelkedett. De szeretitek egymást alkalmazkodtok. Ha úgy érzed hogy ő az igazi. Működhet szerintetek? Volt már ilyen tapasztalatotok?
2014. aug. 28. 20:15
1 2 3 4 5
 41/41 anonim ***** válasza:

37 vagyok

Az exem soha nem lakott sajat orszagaban az egyetemet itt vegezte es ny eu laktunk egyutt onnan repult oda vissza ha kellett.

t tanult ember nem valami bunko.

O csak nyugat eu iranyitotta a vallalkozast ahol kizarolag nyugati turistak voltak.

Az eskuvojere is meghivott persze nem mentem el kepet is kuldott.

Tuleltem megvagyok csak tanultam belole sok evem ment ra.

Soha tobbet mas kulturaju ferfi nem kell.

2014. szept. 2. 21:23
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!