Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Eljuthat egy ilyen kapcsolat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Eljuthat egy ilyen kapcsolat a házasságig?

Figyelt kérdés
Ha a párod más kultúrában, vallásban nevelkedett. De szeretitek egymást alkalmazkodtok. Ha úgy érzed hogy ő az igazi. Működhet szerintetek? Volt már ilyen tapasztalatotok?
2014. aug. 28. 20:15
1 2 3 4 5
 11/41 anonim ***** válasza:
Hát a muszlimok nagyon hisznek az első igaz szerelemben, tehát első házasság örökké tart, szóval jól gondold meg..
2014. aug. 28. 21:10
 12/41 A kérdező kommentje:
Itt ismerkedtunk meg mar evek ota itt el. Meg nem regota fel eve ismerjuk egymast szoval meg annyira nem hosszu kapcsolat. Tanult ertelmes ember elfogad olyannak amilyen vagyok.
2014. aug. 28. 21:21
 13/41 mustafa33 ***** válasza:
100%
Semmi esetre se menj vele az ő országába (mert ott nem hozzá, hanem az ország szokásaihoz és a rokonság elvárásaihoz kell alkalmazkodnod és azok nem lesznek veeld toleránsak) és tisztázzátok a gyereknevelés kérdéseit előre!
2014. aug. 28. 21:30
 14/41 A kérdező kommentje:
Nem sokat jar o sem haza. Szeret itt elni a gyereknevelesrol is beszeltunk mar.
2014. aug. 28. 21:35
 15/41 anonim ***** válasza:
100%

Hát én úgy gondolom, óvatosnak kell lenned. Fél év nagyon kevés idő ahhoz, hogy esetleg házasságon vagy akár azon morfondírozzál, hogy ő e az igazi.

Te amúgy keresztény vagy? Ha gyermekvállalásról volt szó, akkor arról is, milyen vallású lesz? Az esküvő milyen lenne?

2014. aug. 28. 21:39
 16/41 A kérdező kommentje:
Tudom hogy nem tul sok ido de en megis ugy erzem hogy o az igazi. Ennyire harmonikus kapcsolatom meg senkivel nem volt. A parom elvenne felesegul ugy ahogy nalunk szokas. A gyerekkel pedig mindket vallast megismertetnenk.
2014. aug. 28. 21:49
 17/41 anonim ***** válasza:
100%

Azért én úgy gondolom minden érzésed ellenére legyél még türelemmel.

A kérdésedre neked kell megadnod a választ.Ahogy érzed, nem minden arabus az ördögtől való vannak akik valóban európai szellemben élnek és gondolkodnak.

2014. aug. 28. 22:03
 18/41 anonim ***** válasza:
De hinned kell az örökkétartó hűséges házasságban, és akkor minden oké
2014. aug. 28. 22:22
 19/41 anonim ***** válasza:

Nagynéném szomszédai ilyenek... Édesanya hívő katolikus, édesapa muszlim.... Van 2 gyermek, egyiket ide viszik, másikat oda, harmonikusak, szeretik egymást.

Teljes mértékben emberfüggő: Tolerancia, a másik elfogadásának meggyőződése, feltétel nélküli szerelem kell hozzá szerintem, tehát: hogy minden tökéletes legyen ezen a kérdésen kívül... Hasonló habitusok, hogy egyik se akarja elnyomni a másikat.

Eszméletlen ritka, de nagyon drukkolok neked, és tisztelem ezt a párost is.

2014. aug. 28. 22:58
 20/41 anonim ***** válasza:
45%

a perzsa az nem arab.

ismerek perzsa értelmiségieket, teljesen vállalható emberek.

persze én mondjuk csak egy 6-7 embert ismerek, és jó sok millióan vannak. szóval nem nagyon tudom, mi van ott,

de ők, akiket ismerek (férfiak, nők vegyesen) teljesen korrektül, európai ember módjára viselkednek.

2014. aug. 28. 23:07
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!