Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Eljuthat egy ilyen kapcsolat a házasságig?
Hát én úgy gondolom, óvatosnak kell lenned. Fél év nagyon kevés idő ahhoz, hogy esetleg házasságon vagy akár azon morfondírozzál, hogy ő e az igazi.
Te amúgy keresztény vagy? Ha gyermekvállalásról volt szó, akkor arról is, milyen vallású lesz? Az esküvő milyen lenne?
Azért én úgy gondolom minden érzésed ellenére legyél még türelemmel.
A kérdésedre neked kell megadnod a választ.Ahogy érzed, nem minden arabus az ördögtől való vannak akik valóban európai szellemben élnek és gondolkodnak.
Nagynéném szomszédai ilyenek... Édesanya hívő katolikus, édesapa muszlim.... Van 2 gyermek, egyiket ide viszik, másikat oda, harmonikusak, szeretik egymást.
Teljes mértékben emberfüggő: Tolerancia, a másik elfogadásának meggyőződése, feltétel nélküli szerelem kell hozzá szerintem, tehát: hogy minden tökéletes legyen ezen a kérdésen kívül... Hasonló habitusok, hogy egyik se akarja elnyomni a másikat.
Eszméletlen ritka, de nagyon drukkolok neked, és tisztelem ezt a párost is.
a perzsa az nem arab.
ismerek perzsa értelmiségieket, teljesen vállalható emberek.
persze én mondjuk csak egy 6-7 embert ismerek, és jó sok millióan vannak. szóval nem nagyon tudom, mi van ott,
de ők, akiket ismerek (férfiak, nők vegyesen) teljesen korrektül, európai ember módjára viselkednek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!