Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Nők, akiknek fontos a házasság...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők, akiknek fontos a házasság! Ha a pasitok nem akarna sosem megnősülni, mert már egyszer elvált, ti túl tudnátok lépni a sértettségen?

Figyelt kérdés

A barátom 36 éves, volt már nős, nem akar házasodni, én 30 vagyok, sose voltam házas (vőlegényem volt már), de én házasságpárti vagyok.

Tudom, hogy nem a papíron múlik, de nekem akkor is fontos lépés az életemben, nagyon szeretnék egyszer az életben megházasodni, persze a megfelelő férfivel.

Én gyereket sem szeretnék házasság nélkül (pedig nem vagyok vidéki származású, de valahogy mégis bennem van ez az összeállunk, mint a lovak dolog), és szeretném átélni a Nagy Napot. Nem szeretnék nagy esküvőt, nagy lagzit, nagy ruhát, csak egy napot, amikor összekötöm valakivel az életem. És azt hittem, ez vele lesz:(

Másrészt meg...30 évesen mit akarok már magammal, nem igaz?:) Örülhetek, hogy egy pasi engem akar és nem egy 20 évest, és szeretjük egymást, nagyon jó vele. Csak ez a házasság téma...

Túl kell lépnem azon, hogy ez fontos volt nekem? Ez egészséges kompromisszum szerintetek vagy pedig önfeladás?

Kérem, azok, akiknek nem fontos a papír, meg ilyesmi, ne írjanak ilyet, mert nekik nyilván nem probléma, hogy nincs esküvő.:)

30N

2014. aug. 25. 08:54
1 2 3 4
 11/35 A kérdező kommentje:
Egyszer biztosan én is feladnám, mint te. Sajnos nem vagyok lagzis, pénzkidobós típus, szóval ezzel nem tudom meggyőzni magam.:) Arra nem várhatok, hogy gondolja meg magát (nem vagyok már 22 éves), szóval vagy elfogadom, vagy nem...
2014. aug. 25. 09:19
 12/35 anonim ***** válasza:
90%

Szóval ha nem a papíron múlik, és neked csak az kell, hogy összekössétek magatokat, akkor nem kell összeházasodni. Rendezzetek egy összejövetelt, ahol megteszitek egymásnak a fogaalmaitokat stb.

Mint egy templomi esküvő. Ott sem papír van, jogilag semmi nem változik, mégis vkinek többet ér mint az anyakönyvezős mulatság.

Vagy a barátodnak ez sem tetszene?

2014. aug. 25. 09:28
 13/35 A kérdező kommentje:
12: nem tudom, ilyen hipszter dolog még eszembe se jutott, pedig szeretjük azokat a dolgokat! Még emésztgetem az ötletet, köszönöm!:)
2014. aug. 25. 09:30
 14/35 anonim ***** válasza:

Te tudod mi mennyit ér Neked.

Csak tudd: volt olyan bnőm, akinek uezt mondta a pasija, h ő sose nősül meg (ez sok pasinál ám azt jelenti,h Téged nem veszlek el, de ha jön egy másik nő, aki számomra lila köd, azzal meg rohanok az oltárhoz), együtt éltek 5 évig, a csaj 36 éves lett, a pasi 38, majd a pasi lelépett egy másik nőért, akit érdekes módon 2 hó leforgása alatt elvett.

2014. aug. 25. 09:34
 15/35 anonim ***** válasza:

Ha minden rendben a kapcsolatunkkal és boldogok vagyunk együtt, akkor túl tudnék lépni ezen. Mondjuk nekem könnyű, mert nekem ennyire nem fontos a házasság nekem. Igazából csak a gyerek miatt lenne fontos, hogy házasságba szülessen, a férjem legyen az apja és ne kelljen külön mindenfélét intézkedni, papírozni.

Én azt mondom, ha tényleg jól meg vagytok, akkor csak ezért kár csinálni a feszkót.

2014. aug. 25. 09:38
 16/35 anonim ***** válasza:
100%
En nem neveznem jo kapcsolatnak azt ha ennyire lenyeges dolgokban elter a velemenyetek. Benned mindig ott lesz a sertettseg mivel neked fontos a hazassag hogy miert nem erdemled meg hogy elvegyen ez a kapcsolatodra is ki fog hatni idovel.
2014. aug. 25. 09:39
 17/35 anonim ***** válasza:
91%
Szia, a válaszom röviden: nem, nem tudnék beletörődni, hogy nem vesz el soha, és gyereket sem szülnék így neki.
2014. aug. 25. 09:42
 18/35 anonim ***** válasza:
38%
Azt neked kell tudni, hogy neked mennyire fontos a házasság (mondod, hogy fontos, de átgondolva mennyire). Én csak azt tudom írni, én hogy döntenék. Ha hajthatatlan lenne a párom, akkor én lemondanék az álmomról, mert őt szeretem, vele képzelem el az életem, nem akarok az álmom beteljesüléséhez mást keresni, ha egyszer nekem ő az, aki kell. De azt hozzáteszem, ez én vagyok, nekem nem annyira fontos a házasság, házas vagyok, de ha a férjem nem vett volna el, akkor beletörődtem volna és élnénk tovább együtt papír nélkül.
2014. aug. 25. 09:42
 19/35 A kérdező kommentje:
Ha össze kell hasonlítanom, hogy nélküle vagy vele, akkor egyértelműen vele. Azt hiszem, álomvilágban élek néha, úgy minden sikerült az életben (jó sulik, jó munkahelyek, jó élet), aztán most csalódott vagyok, hogy valami nem teljesül.:) De remélem, elég intelligens vagyok ahhoz, hogy ezen a sértettségen túllépjek, mert érte megérné.
2014. aug. 25. 09:52
 20/35 anonim ***** válasza:
Neked kell eldöntened, lehet fog változni a véleménye. Ha szeretitek egymást és megbízol benne, úgy érzed ő életed párja, akitől gyereket szeretnél, akkor túl léphetsz ezen. Ezt a maszlagot, hogy biztos másra vár pedig hagyjuk, nem mindenki házasság párti és kész, nem kell mögé gondolni semmit. De ha neked annyira fontos ez mégis, akkor keressél mást, de tényleg vedd számításba, hogy mennyire fontosabb neked a házasság, mint a férfi akivel élsz.
2014. aug. 25. 10:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!