Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, akiknek fontos a házasság! Ha a pasitok nem akarna sosem megnősülni, mert már egyszer elvált, ti túl tudnátok lépni a sértettségen?
A barátom 36 éves, volt már nős, nem akar házasodni, én 30 vagyok, sose voltam házas (vőlegényem volt már), de én házasságpárti vagyok.
Tudom, hogy nem a papíron múlik, de nekem akkor is fontos lépés az életemben, nagyon szeretnék egyszer az életben megházasodni, persze a megfelelő férfivel.
Én gyereket sem szeretnék házasság nélkül (pedig nem vagyok vidéki származású, de valahogy mégis bennem van ez az összeállunk, mint a lovak dolog), és szeretném átélni a Nagy Napot. Nem szeretnék nagy esküvőt, nagy lagzit, nagy ruhát, csak egy napot, amikor összekötöm valakivel az életem. És azt hittem, ez vele lesz:(
Másrészt meg...30 évesen mit akarok már magammal, nem igaz?:) Örülhetek, hogy egy pasi engem akar és nem egy 20 évest, és szeretjük egymást, nagyon jó vele. Csak ez a házasság téma...
Túl kell lépnem azon, hogy ez fontos volt nekem? Ez egészséges kompromisszum szerintetek vagy pedig önfeladás?
Kérem, azok, akiknek nem fontos a papír, meg ilyesmi, ne írjanak ilyet, mert nekik nyilván nem probléma, hogy nincs esküvő.:)
30N
Szóval ha nem a papíron múlik, és neked csak az kell, hogy összekössétek magatokat, akkor nem kell összeházasodni. Rendezzetek egy összejövetelt, ahol megteszitek egymásnak a fogaalmaitokat stb.
Mint egy templomi esküvő. Ott sem papír van, jogilag semmi nem változik, mégis vkinek többet ér mint az anyakönyvezős mulatság.
Vagy a barátodnak ez sem tetszene?
Te tudod mi mennyit ér Neked.
Csak tudd: volt olyan bnőm, akinek uezt mondta a pasija, h ő sose nősül meg (ez sok pasinál ám azt jelenti,h Téged nem veszlek el, de ha jön egy másik nő, aki számomra lila köd, azzal meg rohanok az oltárhoz), együtt éltek 5 évig, a csaj 36 éves lett, a pasi 38, majd a pasi lelépett egy másik nőért, akit érdekes módon 2 hó leforgása alatt elvett.
Ha minden rendben a kapcsolatunkkal és boldogok vagyunk együtt, akkor túl tudnék lépni ezen. Mondjuk nekem könnyű, mert nekem ennyire nem fontos a házasság nekem. Igazából csak a gyerek miatt lenne fontos, hogy házasságba szülessen, a férjem legyen az apja és ne kelljen külön mindenfélét intézkedni, papírozni.
Én azt mondom, ha tényleg jól meg vagytok, akkor csak ezért kár csinálni a feszkót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!