Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom kolléganői nálam sokkal csinosabbak?
Nem vagyunk házasok, csak jegyesek, jövőre van betervezve az esküvő.
A párom most kapott új munkát, és két csinos, 25 és 30 év közti kolléganője van. Az egyik már meg is kérte ma, hogy telepítsen valami programot a gépére, ő meg olyan boldogan mesélte, hogy egy hete dolgozik ott, de máris létfontosságú.
Pechemre mindkét nő szingli, és még jól is néznek ki.
Ráadásul ők már igazi nők, én meg csak egy 16-nak kinéző 20 éves lány vagyok.
(A párom 27 éves)
nem tartod magad nőnek?
akkor dolgozz rajta, ne a kolleginák miatt!
És azt miből gondolod, hogy ezek a kolléganők pont a te pasidra hajtanak?
Attól, hogy valaki szingli, még egyáltalán nem biztos, hogy a te pasid kell neki...
az ilyen rinyalasok csak kikeszitik a fiut! (engem is)
torold le a lanyokkal kozos kepeid nem volt?
ne irj lanyoknak?
hmm alakul ez, lehet mar chatel veluk, lessz ceges buli, ajjajj :$
Én 27/F, feleségem 29/N.
Amikor új kolléganő került a céghez (akinek egyébként közvetlen felettese is lettem), a nejem elmondta őt mindenféle szemét rib___nak, meg hogy biztos majd elcsavarja a fejem, meg a többi rossz duma, tudjátok.
Aztán amikor ezt sokadszor elmondta, akkor (teljesen komolyan és viccen kívül) közöltem vele, hogy a csaj teljesen jó munkaerő, nem akarunk egymástól semmit, meg különben is, ha bármi alakulna, akkor őszerinte elmesélném, mik vannak a cégnél? Továbbá közöltem, hogy ha még egyszer a hűségem és a bizalmam ellenére ilyennel megvádol, és ismeretlen embereket látatlanban elmond mindenféle mocskos szemétnek, azt NEM FOGOM ELTŰRNI!
Nem szép dolog ha az ember a nejét elküldi a __csába, de nem érzem úgy, hogy ez járna nekem a hűségért és az őszinteségért cserébe. Nem vagyok köteles eltűrni aljas rágalmakat (és szerintem a kollegina sem köteles erre).
Kedves kérdező! Ha a vőlegényednek felemlegeted ezeket a dolgokat, gondolja arra, hogy benne is pontosan ugyanezek a gondolatok fogalmazódnak majd meg. Együttérzek vele, szegény ördög...
Természetesen.
Te soha nem leszel olyan csinos, mint ők.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!