Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Párom új munkahelyre kerül,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párom új munkahelyre kerül, jól fog keresni, de csak női kolléganői lesznek. Nagyon félek, alapból is féltékeny vagyok, de közben örülök neki, mert jó helye lesz, csak félek. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
annyira aggódom, h meg fog csalni, h kikészítem saját magamat. mit tegyek a féltékenység ellen?? hogyan tudnám magamat túl tenni?
2013. aug. 7. 11:50
 1/6 anonim ***** válasza:

Apácazárdába ment dolgozni vagy miért csak női kollegái lesznek?

Ha tényleg odament akkor én a helyedben más miatt aggódnék. :)

2013. aug. 7. 11:50
 2/6 A kérdező kommentje:
bankba
2013. aug. 7. 11:55
 3/6 anonim ***** válasza:
ott női biztonsági őr van? Egy igazi Lara Copf?? :D Azannya akkor odajárok bankot rabolni... motozzon csak a kis liba. :D
2013. aug. 7. 11:56
 4/6 Antimod ***** válasza:
Nekem is szinte csak női kollégáim vannak, még a főnök is az, de soha nem volt alapja a félelmének. Ez sokkal inkább a párodon múlik, nem azon, hány nő veszi őt körül. Tudod, nőt bárhol találni, olyat is.
2013. aug. 7. 12:00
 5/6 anonim ***** válasza:
az én párom egyszer egy night clubban dolgozott, mint szakács...még az öltöző is közös volt a k...vákkal, vagyis táncos lányokkal...nem voltam féltékeny, nem tartottam riválisnak azokat a nőket...különben meg jó próbatétel....ha megcsal ennyit is ér az a kapcsolat...
2013. aug. 7. 12:43
 6/6 A kérdező kommentje:
igen, akkor annyi. de az is lehet h meg se tudnám. soha :/
2013. aug. 7. 14:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!