Megnéztem a leendő osztálytársaimat facebookon. Majdnem mind csinosak, jóval csinosabbak, mint én, most kicsit berezeltem, hogy az osztály feketebáránya leszek. Mit tegyek ellene?
Ne érdekeljen ki milyen csinos.Légy önmagad.Ami neked tetszik és neked áll jól (ruha) azt vedd fel.Ne azt ami divatos és nem az ideálod.A kinézet az csak egy dolog.Lehet,hogy csinosak,de buták és nem jó társasági emberek.Próbálj velük beszélgetni és megismerkedni: D
És ha jól láttam azt írtad h. majdnem minden lány ilyen az osztályodból,tehát még vannak kivételek:) velük simán barátkozhatsz ha nem akarsz velük lógni.
Jó neked,hogy megtaláltad őket,én sajnos nem:/
Én megértelek. :)
Természetes, hogyha valaki új osztályközösségbe kerül vannak félelmei. Én is paráztam tőle. Aztán így visszagondolva nem is volt vészes. :) Biztosan nem csak bombacsajok fognak járni a leendő osztályodba. Te is meg fogod találni a hozzád illő embert, aki majd a barátod lesz. Csak légy nyitott az emberekre. :)
Én is megtaláltam őket és hát sokkal sokkal jobban csinosabbak mint én :D Beszereztem pár új cuccot ,csináltattam új frizurát (ami nem sikerült jól xd) hogy én is nézzek ki valahogy :P
Igaz önbizalmam egy csepp sincs de neked sok sikert a beilleszkedéshez ;)
Na most akkor menj rá a régi osztálytársaid adatlapjára, nézd meg a képeiket és vesd össze a valósággal.
A te korodbeliek zömében olyan félék, akik csakis a tökéletesre szerkesztett (na a képszerkesztés milyenségét ne firtassuk), beállított képeket teszik fel, előtte persze gondos sminkelés, utána játék a fényerővel-kontraszttal és máris leglaább 2-szer jobban néznek ki, mint a valóságban.
Szerintem megnyugodhatsz, teljesen átlagos, tömeglányok lesznek, a további évek során meg annyit fog mindegyikőtök változni, hogy két év múlva röhögve néztek a mostani önmagatokra. Lehet, hogy addigra te leszel a fő cicababa. Felesleges ezen előre aggódni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!