Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom kolléganői nálam sokkal csinosabbak?
Nem vagyunk házasok, csak jegyesek, jövőre van betervezve az esküvő.
A párom most kapott új munkát, és két csinos, 25 és 30 év közti kolléganője van. Az egyik már meg is kérte ma, hogy telepítsen valami programot a gépére, ő meg olyan boldogan mesélte, hogy egy hete dolgozik ott, de máris létfontosságú.
Pechemre mindkét nő szingli, és még jól is néznek ki.
Ráadásul ők már igazi nők, én meg csak egy 16-nak kinéző 20 éves lány vagyok.
(A párom 27 éves)
Nőként kérdezem.
Ha nincs semmi gond, akkor te külön agyalsz magadnak egyet??
Komolyan, ilyenkor amikor az agyad minden hülyeséggel van tele, még csodálkoznál ha a párod megunja, és lelép???
Csak még egy kérdés:
BIZALOM????
Láttad már őket? Honnan tudod a családi állapotukat?
Ennyire nem bízol a párodban?
Szerintem kezdj csomagolni, mert a féltékenykedéseddel a karjukba fogod taszítani.
Veled van, téged választott. Az ember nem kezd a kolléganőjével, tudod? " házi nyúlra nem lövünk" különben kínos szituk alakulnak és kereshet az ember másik munkát.
Igen, tényleg kevés az önbizalmad. Viszont egy 27 éves férfinek, egy 25 már lehet öreg. Neked az, az előnyöd, hogy hamvas baba vagy még, minden szempontból, jó kis husi. Míg egy 25,30 már nem annyira!
3.
Honnan tudná? Facebookon rákeresett. :D
Mindenesetre egy kis bizalom nem ártana. És ha csinosabbak? És ha szebbek? Eddig nem találkozott nálad szebb lánnyal a barátod? Olyankor is elkezdtél agyalni?
Amúgy meg örülj, hogy az új helyen fontosnak érezheti magát. Biztos jobban örül annak, ha otthon elmeséli, hogy milyen sikerei voltak, és Te vele örülsz, mintha féltékenyen méregeted, meg kérdzegeted, hogy "milyenek a munkatársak....?"
"ő meg olyan boldogan mesélte, hogy egy hete dolgozik ott, de máris létfontosságú. "
Szóval szerencsétlen srácnak fel sem tűnt, hogy jó nők, csak örült, hogy már számítanak rá. Te meg máris rosszul érzed magad. Ne már.
"Neked az, az előnyöd, hogy hamvas baba vagy még, minden szempontból, jó kis husi. Míg egy 25,30 már nem annyira!"
Ez azért erős általánosítás. Én 35 évesen fiatalabbnak nézek ki, mint a 27 éves ismerősöm, aki szétszolizta magát, és szétsminkelte a bőrét. Szóval nem kéne temetni minket :D
Fantasztikus párkapcsolat lehet az, ahol a csinosabb nők miatt kell aggódnod. Tudod, rajtad kívül még biztosan van több millió nő, akit te csinosabbnak tartanál magadnál. Olyankor mit fogsz tenni? Bezárod a férjedet egy hermetikus férfikalitkába férfikollégákkal, hogy még véletlenül se láthasson más nőket?
Amúgy a kérdésre látatlanban sajnos nem tudok válaszolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!