Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy nő nem fordít magára annyi időt, hamarabb elhagyja a párja?
Ha egy nő többet törődik a háztartással, és jó természetű, de otthon nem tip-top, az rossz hatással lehet a kapcsolatra?
Pl ha otthon nem sminkel, nem hord melltartót, pólót és melegítőnacit hord, mert így kényelmes. Viszont rendszeresen tisztálkodik, szőrtelenít, hajat mos...
Én dolgozom (koktélruhákban járok és magassarkúban minden nap), így amikor hazaérek, a smink marad, vagy kicsit javítgatok rajta még, és passzos sötétkék cicanaci és vagy passzos haspóló vagy passzos ujjatlan top van rajtam. Nincs rajtam melltartó, hanem sportmelltartóra váltok (nagy a mellem).
Én mondjuk sose voltam az a típus, aki otthon melegítőben, vállalhatatlanul létezik, sőt, mi hazaérve nem is cseréljük le azonnal a rucijainkat pizsire.:)
27N
Ha körülnézek a környezetemben, nagyon úgy néz ki, nem ettől függ. Pl. sok férfinek határozottan tetszik, ha egy nő nem hord melltartót (jó, nem olyan, akinek a térdét veri a cickó) és a póló, melegítő sem gáz, ha nem szutykos, széthordott. Sőt, egy ápolt, de egyszerű öltözködésű nőt, aki házias, sokat foglalkozik a családdal, jobban megbecsülnek, mint egy olyat, akinek első a külseje.
De nem akarok általánosítani, mert ahhoz, hogy két ember együtt maradjon, sokat számít az is, hogy mennyire illenek össze, mennyire összeegyeztethető az életstílusuk. Egy külsőorientált férfi pl. lehet egy külsőorientált nő mellett boldogabb és tart ki jobban.
"Egy nőnek szexinek kell lenni minden helyzetben."
1. Nem mindenkinek ugyanaz a szexi.
2. Akkor a férj is nézzen ki valahogy, ne kolbászfoltos, szürke trikóban döntse befele a sört.
Arról nem is beszélve, hogy a nejlonharisnyát nem bírja ám mindenki. Én pl. szétvakarom tőle a lábamat/combomat/fenekemet, tökmindegy hány denes az a harisnya. Ráadásul ciki-nem ciki, de nekem elég érzékeny a nemi szervem is, és a nejlon vackoktól "bepállik", ettől kényelmetlenül érzem magam.
A munkahelyemen meg nem tudom, minek kéne szexinek lennem, az csak munka, nem akarok bevágódni ott senkinél.
Akkor vagyok szexi, ha direkt tetszelegni akarok Neki, illetve, ha együtt megyünk valahova, akkor is azért, hogy Neki tetszem.
Egyébként Kérdező: nem, nem hagyja el hamarabb a párja. A férfiakat azok a nők idegesítik, akik folyton a tükör előtt cicomázzák magukat. Legalábbis ezt vettem észre a környezetemben.
Egy gimnáziumban tanítasz? Ugye nem irodalmat? :)
A gimi meg pont nem az a hely, ahol nagyon szexisnek kéne lenni.
Gimnáziumi tanárnőknél nincs "megkövetelve" a szoknya plusz nejlonharisnya kombó, de mindegy.
Senki nem kérdezte a férjed méreteit, vadidegeneknek kitálalod ezeket az infókat? Remélem, a suliban legalább a diákoknak nem dicsekedsz ezzel...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!