Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy nő nem fordít magára annyi időt, hamarabb elhagyja a párja?
Ha egy nő többet törődik a háztartással, és jó természetű, de otthon nem tip-top, az rossz hatással lehet a kapcsolatra?
Pl ha otthon nem sminkel, nem hord melltartót, pólót és melegítőnacit hord, mert így kényelmes. Viszont rendszeresen tisztálkodik, szőrtelenít, hajat mos...
Igen, a lehető legroszabbal.
Most őszintén, szerintem senkit nem érdekel, hogy tiszta helyett egyenesen csillog minden, ha közben egy kócos, izzadt, lógós-szakadt pólóban tespedő büdös leheletű hárpia mosolyog rá utána :)
Az igényességet viszont nem sminkben és melltartóban mérik otthon.
"de szexistennő az ágyban"
Szerintem ezzel az a baj, hogy egy lógó pólós koszos nőszemélyre fel sem áll.
Hol írtam, hogy izzadtan, büdösen, kócosan és szakadt pólóban vagyok otthon?
A ruháim mindig tiszták, a hajam rendezett (össze van fogva, mert hosszú), a bőröm szép.
A melltartó nélküliség és a karikás szem ekkora probléma?
Koszos?
Szerintem írtam, hogy rendszeresen tisztálkodom. Ami napi zuhanyzást jelent
Attól függ, milyen beállítottságú a férfi. Az én párom megszokta, hogy még utcára sem sminkelek, itthon pedig vele egyetemben, kényelmes ruhákat hordunk, és ha csak kettesben vagyunk, egyikünket sem zavarja, hogy kopott, foltos a melegítőnadrág (kimoshatatlan folt) vagy az itthon hordott póló. Magán sem, rajtam sem.
A férjemet az ilyenek fikarcnyit sem érdeklik. Kócosan, karikás szemekkel kibújva az ágyból a kinyúlt agyonmosott pizsamámban is feláll rám a farka. :) És szeret. Tehát nem, nem félek, hogy elhagyna olyan nőért, aki még alváshoz is sminkel.
Eleinte mindig melltartóban voltam, akkor ő mondta, hogy ha nem tűnik valami kényelmesnek, nem bánja, ha leveszem.
Nem bő a pólóm, sima rövidujjú.
Akkor nem tudom, milyen nadrágot találjak ki. Szűk farmerben nem a valami kényelmes padlót mosni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!