Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiak vagy a nők akik hamarabb kilépnek illetve lezárnak egy kapcsolatot?
Én nőként nagyon gyakran léptem ki kapcsolatból, gyakrabban, mint ahányan elhagytak, és mindig könnyebben dolgoztam fel mint a partner. Kétszer fordult elő, hogy engem hagytak el, na az katasztrófa volt, de szükséges ahhoz, hogy ma az legyek, aki vagyok :)
Szóval az én olvasatomban a férfiak ragaszkodóbbak, főleg ha mindent megadsz nekik.
Persze ezek gyerek nélkül, fiatal korban történtek.
A nők. A férfiak inkább a nőktől várják, hogy kimondják a végszót, ha már oda jut a kapcsolat. Illetve nem ismerik be, ha valami rosszul működik, míg a nők inkább kilépnek, ha látják, hogy nem működik.
Persze ez általánosítás.
Szerintem a nők..
A férfiak hamarabb mennek felre kapcsolatban aztán próbáljak addig húzni a kecske és a káposztát is amíg csak lehet.. A nők egyenesebbek, hamarabb azt mondják, hogy legyen vége ha már más is képben van...ennek az oka egyszerű biológia...
Kivételek vannak, meg ugye mindenki hozzáteszi a saját szemelyiségét...stb...
Környezetemben ezt tapasztaltam, aztán ki tudja messzebb mi van:)
Általában a nők. De tényleg csak általában, mert két ember sem egyforma.
A férfiak sokszor csak a szex miatt mennek félre, de még ha érzelem is keveredik bele, ritkán adják fel a megszokott otthon, a megszokott kapcsolat kényelmét egy újért. A nők viszont nagyon sokszor úgy belehabarodnak a szeretőjükbe, hogy hajlamosak lennének mindent borítani miatta. Nem egy ilyen esetet láttam már. Családos férfi és családos nő szerelmében is általában a nő az, aki hajlandó lenne elválni a pasi miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!