Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak nekem kulonos az ilyen hazassag?
Figyelt kérdés
A sogorom es a sogornom kulon kasszan vannak meg bevasarlasokkal is elszamoltatjak egymast. Rossz a kapcsolatuk is. Nekem az nagyon furcsa mi a ferjemmel kozos kasszan vagyunk. Ha nagyobb erteku dolgot akarunk venni megbeszeljuk. Normalis dolog ez az ami enyem enyem ami tied tied felfogas?2014. aug. 13. 22:47
1/34 anonim válasza:
Mi is külön kasszán vagyunk a párommal, már 5 éve és soha nem volt gond belőle. Csak tudni kell megfelelően felnőttek módjára kommunikálni egymással. De nekünk jó a kapcsolatunk, azért ez jelentős tényező.
2/34 anonim válasza:
Nekem furcsa, de nekem is van ilyen ismerősöm. Szerintem az is része egy kapcsolatnak, hogy anyagiakban is együtt gondolkodunk, nem lehet mindent fele-fele alapon leosztani.
3/34 anonim válasza:
Nem úgy van, hogy külön kassza=rossz kapcsolat, közös kassza=jó kapcsolat:)
Mindkettő felfogás tökéletesen normális, ki hogy szokta meg. :)
4/34 anonim válasza:
Mindkettő normális, csak van akinek az egyik, van akinek a másik jön be.
Hát igen, kinek a pap, kinek a paplan.
5/34 anonim válasza:
Házasság alatt szerzett vagyon közös vagyonnak minősül, így ha az egyik fél többet keres, mint a másik, akkor a "különbözetre" igényt tarthat válás esetén.
6/34 anonim válasza:
Mindenki máshogy csinálja. A lényeg, hogy igazságos legyen.
7/34 anonim válasza:
Írod, hogy rossz a kapcsolatuk is, akkor mi a kérdés?
8/34 anonim válasza:
Mi külön kasszán vagyunk és jó a kapcsolatunk, na bumm. Most akkor?
Bár nem "számoltatjuk" el egymást, egyszerűen átutaljuk hónap végén/elején a vásárlásokra, rezsire, stb. szánt összeget a hónapra mindketten, a többivel meg külön rendelkezünk.
9/34 anonim válasza:
elég furcsa, szerintem nincs meg a kellő bizalom egymás felé, és nem akarják vegyíteni a dolgokat. Válás lesz belőle.
10/34 anonim válasza:
Mit jelent pontosan náluk a külön kassza? Mindent feleznek? Mert pl. mi a férjemmel úgy gondoljuk közös kasszán vagyunk, ami mmások szerint külön kassza. Mi a fizetésünkből ugyanannyit adunk be a közösbe, ebből kifizetjük a lakbért, rezsit, bevásárlást, a fennmaradó összeggel meg mindenki sajét maga rendelkezik. A férjem többet keres mint én, de nem ad bele többet a közös részbe, így neki több saját pénze marad. De ő cigizik is sajnos, úgyhogy elo is költ többet a saját pénzéből erre a hülyeségre. Szóval a mi esetünkben is nevezhetjük ezt külön kasszának is, hiszen a cigijét, a hobbiját (focizni jár, az is pénzbe kerül) nem a közösből fizetjük, de ha nén cipőt veszek pl. arra sem a közös részből veszek el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!