Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak en reagalom tul?
Nekem az szúrt szemet pl. hogy mi értelme van úgy ajándékot venni egymásnak évfordulóra, ha a férjed ajándékára is tőle kell pénzt kérned? Ez arra emlékeztet engem, hogy amikor kicsi voltam (8-10 évesek) anyáék adtak nekem pénzt, hogy vehessek NEKIK valami karácsonyi ajándékot.
Másrészt minek akarsz szexi ruhát venni, ha utána úgysem húzhatod föl.? vagy szépen elkezded kiharcolni magadnak, hogy abban jársz, amiben jólesik és buszozol a postéig, hogy pénzhez juss vagy puffogsz továbbra is magadban, hogy műkörmöznél, edzőtermeznél, kiöltöznél, de a férjed nem engedi. De gyanítom, hogy ő korábban is ilyen volt, gyanítom, hogy korábban sem engedett kivágott ruhákban járni meg edzőterembe járni, te mégis hozzámentél és mégis szültél neki gyereket.
A férjed egy idióta. Mi az hogy zsebpénz, meg hogy ő osztja be mire költheted?
Közös család vagytok, közösen vállaltátok a gyereket és tudtátok hogy emiatt te kiesel a munkából, de amit az államtól kaptok azt te kapod, tehát nem igaz hogy te semennyi bevételt nem termelsz a családnak.
Nekem nagyon szánalmasnak tűnik hogy odadob egy kis pénzt hogy boldog legyél és befogd a szád... mi nem vagyunk gazdagok de minden pénz amit hazahozunk közös és ha valamit szeretnénk azt megbeszéljük és megoldjuk, nem azt nézzük ki hozott haza több pénzt.
1. Sürgösen tenned kell valamit, MIELÖTT arra is engedéylt kell kérni, hogy kinyithasd a lakásajtót.
2. A gyest meg családi pótlékot kérd saját számlára (ha edig nincs, akkor nyitsz egyet), erröl kártyával tudsz levenni. Természetesen csak neked legyen kártyád, és ne add meg a pint se a férjednek.
3. Ne kérj engedélyt arra, hogy elmégy a gyerekkel postára, bevásárolni, a barátnödhöz, stb, és a buszozástól sem lesz semmi baja.
4. Ha a férejdnek nemt tetszik, akkor tisztázd vele, hogy nem rabszolga vagy, hanem önálló, felnött ember.
5. A havi 10000 Ft rendben lenne, ha ezt pluszban kapod, és kikötések nélkül. Ha annyira betegesen féltékeny, hogy még edzöterembe sem járhatsz, akkor meg jobb, ha felkészülsz arra, hogy kénytelen leszel elhagyni, és egyedül élni, mert ennek így nem lesz jó vége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!