Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak en reagalom tul?
3x kezdtem neki, de a felénél mindig abba kell hagynom, hogy újrakezdjem az egészet, mert elvesztem a fonalat. Pedig ritka jó voltam szövegértésből.
Végül úgy döntöttem, hogy átugrom a hablatyot.
Az utolsó öt mondatnak van egyedül némi értelme.
Szóval, röviden-tömören. A probléma, hogy a férjed féltékeny és ezért nem engedi, hogy szépítkezz?
Igen s en kerek elnezest,hogy hosszu lett.
Adott egy no aki 1 evig nem ment sehova se fodrasz se semmi mert veszelyeztetett terhes volt. A ferje segit csak epp csunya szavakkal illeti a baratnoit,baromi feltekeny s hisztizik ha a no elmegy a gyerekkel setalni am el nem viszi sehova. Penzt nem ad de a hiszti miatt ugy dont ez valtozik am avval a kikotessel,hogy se kondi se jogsira nem mehet. A varos 1 ora gyalog a ferj hisztizik a buszon a gyerek miatt a no kiakad. A ferj szerint hiszti. Szerintetek?
Na most akkor.
A férjeddel állítólagosan szeretitek egymást, jól megvagytok, és pénzügyileg is toppon.
Ha dolgoztál a gyerekvállalás előtt, gyedet kapsz és családit. Ebből kétlem, hogy ne tudnál egy ruhát megvenni, és a férjedtől kellene kuncsorogni. Illetve ha mégis, azt nem értem, hogy új ház és autó mellett hogy nem jut egy nyavalyás ruhára pénz.
Ő nem akar neked adni, az sem jó, ha te kimozdulsz. Ha a barátnődhöz mész az sem jó, a gyereke élből hülye, ahogy szállítod a gyereketeket, az sem tetszik neki, és így tovább.Nem jó, amit főzöl, semmi nem jó. Tényleg olyan jól megvagytok? Mert nekem nem úgy tűnik...
Arra meg, hogy 10.000 ft-ot kapsz "zsebpénznek", mikor van saját bevételed, nem tudok mit mondani. Mivan a gyededdel? Megeszi? Elviszi a cica??
Ide a rozsdás bökőt, hogy nem ültél le vele megbeszélni a dolgokat, hogy mit érez most.
Szerintem nem tudja feldolgozni, hogy van egy harmadik ember is a családban. Beszéljétek meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!