Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ha egy vita hevében a feleség megüti a férjet, azt jobban el lehet fogadni, mint fordítva?
szerintem is ugyan az vonatkozik mind a két nemre, senkinek se kéne pofozkodni
és a barátnőd esetében, szerintem akkor se kéne hápognia, ha a 3. pofon után egyet visszakap
az aznapi 3. pofon már túlzás, így az hogy lefogta a kezét érthető
én bevallom kapott már pofont, egyet, egyszer, de beismerte, hogy megérdemelte
Én is úgy látom ahogy Te.
Szerintem addig nincs joga egy félnek megütni a másikat, amíg a másik se engedi meg magának.
Tehát ha a nő nem üti meg a pasit, a pasi se emeljen rá kezed, de ha megüti mint jelen esetben a barátnőd tette, akkor azért ne menjen le kutyába.
Üssön vissza, talán legközelebb asszonyka se így fogja a dühét levezetni.
Mondjuk a hátterét nem ismerem, mert nem ütöttem még meg egy páromat se, no meg én se kaptam még senkitől.
nem ismered a Violence is violence videót? Londoni kutatók csinálták arról, hogy a társadalom nem segít azoknak a férfiaknak, akiket bántalmaznak, míg a nőknek igen.
Én nem tudom, mit gondolok a témáról, mert nem ismerek agresszív embereket.
26l
A pofonnak a ténye a bűn, nem az ereje. Innentől kezdve mindegy, hogy ki adja kinek (azonos neműeknél is).
Mondjuk elég nagy marha a férj, ha ilyen nő mellett marad.
A nők nem olyanok, mint a férfiak ezért a kérdésre a válasz igen. Jobban elfogadható.
A történet pedig egy speciális eset, itt már külső szemmel az egész párkapcsolat megkérdőjelezhető.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!