Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért szól bele mindenbe?
Nekem nem lehet beszólni:D mert én dafke vagyok:D Ezt tudják az itthoniak. Ha nem szólak magamtól teszem a dolgom, ha rám akarnak bárit is kényszeriteni, dafke az ellentétjét csinálom.
Tanítsd meg te is az otthoniakat:D
Szia !
Sokat gondolkoztam, hogy le-e szoknák a dohányzásról ha a barátom szeretné azt.. és úgyhiszem nem, mivel mikor összejöttünk elfogadott így, akkor ne akarjon most megváltoztatni.. ezt próbáld neki is elmagyarázni! :)
Amikor összejöttetek dohányoztál? Ha nem, és útközben szedted fel ezt a csodás szokást, akkor szerintem jogos. Nem erre a lóra tett.
Én már rúgtam ki egy pasimat ezért, összejöttünk és utána szokott rá. Kértem szépen, hogy tegye le, én nem így ismertem meg, undorodtam a csókjától is. Szóval rövidesen repült.
Ha viszont már az elején is dohányoztál, és ő elfogadta, akkor meg beszéld meg vele, hogy mégis mi a baja.
Az a baj, hogy ha ö leszokott, akkor fokozottan érzékeny a szagra, amit a dohányosok árasztanak.
Aki nem dohányzik, az érzi a büzt akkor is, ha "figyel a szájhigiéniára" a dohányos - ö maga ugyan nem érzi saját magán a szagot, de egy nemdohányzó igen.
Nekem két méteren belül alig elviselhetöen büdös mindenki, aki dohányos, függetlenül attól, hogy csak kinn a szabadban dohányzik, és utána fogat mos vagy rágózik, és gondolom, ezzel más is lehet így.
Az én párom is kb. ennyit dohányzott, mint a kérdező, mikor összejöttünk. Én azt mondtam neki, hogy nem zavar, ha csinálja, de egyébként ki nem állhatom a cigarettát, soha nem is gyújtottam rá, elég volt otthon látni.
Ez neki elég volt ahhoz, hogy letegye miattam végleg. Azt mondta, azért döntött így, mert nem erőltettem rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!