Hogyan érjem el hogy az anyukám ne szóljon bele mindenbe?
1. Elöször gondolkodj el azon, hogy eddig mit tudsz felmutatni egy apa nélküli gyereken kivül. Ugyanis ennek alapján eddig CSAK rossz döntéseket hoztál.
2. GOndolkodj el azon, hogy anyukád MIÉRT nem akarja, hogy kibékülj az exeddel? Ugyanis lehet, hogy ö reálisabban látja az illetöt, mint te, meg a helyzetedet is.
3. Ha ezeket meggondoltad és még mindig úgy érzed, hogy neked ez lenne a helyes és értelmes út, akkor menj, járd ezt, de akkor ne anyádra hagyatkozz, ne neki kelljen megint kihúzni téged a bajból, ha megint félresikerül minden. Költözz külön élj önállóan, és akkor úgy élsz, ahogy neked tetszik.
Érdekes egy anyád van...én örülnék a helyében, hogy a lányom kell valakinek gyerekestül...
Szerintem is csak óvni akar, de magyarázd el neki, hogyha nem engedi, hogy ilyen fiatalon hogy megpróbáld, akkor sosem lesz meg rá a lehetőséged, hogy párt találj. Vagy esetleg úgy gondolja, hogy ha már egyedülálló anya vagy, akkor neked egyedül is kell maradnod??
Ejj, látom a hozzászólók még nem találkoztak őrült nővel.
Ne akard elérni sehogy hogy ne szóljon bele a dolgaidba, egyszerűen ne foglalkozz vele.
Az én anyám is ezt tette velem. Akárhány barátom volt, elüldözte őket mellőlem. Hülyeségeket mondott nekik rólam, kikotorta a telefonomból a számukat és fenyegette őket, lelkileg terrorizált hogy én sz@r vagyok azokhoz a srácokhoz.
A férjemet nem akartam elveszíteni (akkor még csak kezdődő kapcsolat volt), elköltöztem otthonról.
Anyám kitagadott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!