Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Mit csináljak az anyósommal,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak az anyósommal, hogy ne szóljon bele mindenbe?

Figyelt kérdés
Ugyanis mindig akkor emeli fel a hangját,ha nincs ott a férjem és mindig akkor akaratoskodik,ha nincs ott a férjem.Így hiába mesélem el mivel nem előtte történt úgy érzi nem tud megvédeni
2012. márc. 28. 17:39
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
61%

Mondd meg anyósnak, hogy a kutyával beszéljen így ( bár vele se), de ne veled.

És mindegy, hogy milyen körülmények között éltek ( vele vagy akárhogy stb), ne emelje már fel a hangját, mindent meg lehet beszélni szépen.

Azért mondanál példát?

2012. márc. 28. 17:43
 2/15 anonim ***** válasza:
80%

Diktafon, telefonon hangfelvétel utána lejátszani amikor 3an vagytok.

Mibe szól bele?

2012. márc. 28. 17:43
 3/15 anonim ***** válasza:
92%
Nem értem,miért a férjednek kéne téged megvédeni.Egy felnőtt ember vagy, elmondod a véleményed,aztán kalap.
2012. márc. 28. 17:49
 4/15 anonim ***** válasza:
83%
Ne menj oda a férjed nélkül! írj példát különben, hogy meg tudjuk ítélni!
2012. márc. 28. 17:51
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
Együtt éltek? Ha igen, változtass rajta. Csak egyet ne csinálj! Ne panaszkodj a férjednek az édesanyjára!
2012. márc. 28. 17:55
 6/15 anonim ***** válasza:
63%

"nem tud megvedeni"

Neked kell megvedeni onmagad! LEGy hatarozott, es szoktasd le errol, amikor akaratoskodik, akkor ervelj, es kozold, hogy neked ez a megoldas felel meg. Akkor szoljon bele, ha te kered ki a velemenyet pl.

2012. márc. 28. 18:02
 7/15 A kérdező kommentje:
Nem együtt élünk,hanem külön haztartást vezetünk és még anyagilag is függetlenek vagyunk.Megvédem én magam,csak valamikor már túlmegy minden határon.És igenis joga van tudni a férjemnek milyen az édesanyja,mert ő az egyetlen aki végleg véget tud vetni ennek az egésznek.Ugyanis az anyósom úgy képzeli ő az aki jobbat tud adni a fiának és amilyen út felé én viszem szerinte nem megfelelő.Egyedül én már magam nem tudom megvédeni ellene és nincs is már kedvem.Beleszólt az esküvőbe(milyen fotós legyen,hol legyen,milyen zenét válasszunk...stb most abba hová költözködjünk amikor az én pénzemből veszünk lakást,miért pont ezt a nevet akajuk ő tud szebbet.....stb és ha én mondok valamit,hogy nem annak ellenére velem szemben mégis befolyásolni akarja a fiát.Akkor miről beszélünk,hogy én ne mondjak rosszat az anyjára,na persze majd hagyom és titkolom a férjem meg ne tudja mitől vagyok frusztrált
2012. márc. 28. 18:29
 8/15 anonim ***** válasza:
77%
Ne beszélj vele, majd megunja, hogy nincs kinek pattogni.
2012. márc. 28. 18:30
 9/15 anonim ***** válasza:
83%
Ha külön laktok tőle, akkor a megoldás az, hogy minden olyan helyzetet kerülj el, amikor a férjed jelenléte nélkül kell vele kommunikálnod. Még telefonon se beszélje vele.
2012. márc. 28. 19:07
 10/15 A kérdező kommentje:
Lehet,hogy ez a megoldás.
2012. márc. 28. 19:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!