Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak az anyósommal, hogy ne szóljon bele mindenbe?
Az én anyósom ugyan ilyen, annyival megspékelve, hogy még hazudik is. Bár ő nem csak velem csinálja, hanem mindenkivel. Na most a férjemnek az anyja, nyilván szereti is, elfogadta, hogy ez van. Nagyjából az egyik fülén be, a másikon ki, és ennyi. Én eleve nem vagyok ilyen leszarom típus, szóval komoly balhéink voltak anyóssal, amire majdnem rá is ment a házasságom is. Mert attól, hogy látja a hibáit, attól még az anyja, és szereti, és hidd el borzasztó nehéz két szeretett nő között őrlődni. És ebben a játszmában csak te veszíthetsz sajnos, hidd el.
Nálunk az vált be, hogy nem megyek anyósékhoz, akkor sem, ha a férjem is ott van, nemhogy nélküle. Csak húsvét, Karácsony, meg szülinapok alkalmával találkozunk, akkor illedelmesen köszönök, aztán igyekszem kitérni az útjából.
Így én nem idegesítem magam napi szinten a hülyeségein, azt a pár napot meg valahogy kibírom egy évben. A férjemet biztos nyúzza még néha velem, de hát ha nem találkozunk nem nagyon tud belekötni semmibe. Így a férjem sem őrlődik kettőnk között. Azóta alig veszekszünk, anyós meg főljön csak a saját levében. :) Remélem tudtam valamennyit segíteni.
Nálunk pont a hétvégén tört ki a botrány e miatt.Azon hogy megmondtam hogy kikérés előtt nem leszek kint.Mert kilátott már olyan lagzit ahol a menyasszony kint járkál a vendégek között és utána kérik ki.
Nem tetszett nekik és most megmutatták a foguk fehérjét.Anyós mindennek elhordott...
Jaj gyerekek nagyon együtt érzek Veletek!:) Na de most gondoljátok el, 3 év után, Mi olyan helyzetbe kerültünk,hogy vissza kellett költöznünk Anyósékhoz. 2 hete vagyunk itt és már kivagyok...:( Pedig annyira pozitívan álltam ehhez az egészhez,mert mialatt külön laktunk,már sikerült egy normális viszonyt kialakítani,de itt úgy létszik nem sikerül tartani...de ezt majd szerintem kiírom egy másik kérdésbe,nem kontárkodom ide. De nyugodtan kérdezhetsz,hátha tudok segíteni...
Nálunk az a helyzet,hogy leszarnám,hogy mindenbe belepofázik,ha annak lenne értelme,de nagyon butaságokkal okoskodik...és ez az ami idegölő!!!!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!