Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi volt eddig a legnagyobb csalódásod a párodban a párkapcsolatodban? Hogy dolgoztad fel? Hogy oldottátok meg?
Hogy szülés után megcsalt a férjem és viszonya volt.
Ennek ellenére még mindig szeretem, most próbálunk újra házastársként élni.
Eltavoludtunk egymastol, nem rajtam mulott ez, nem is rajta, tudtuk az okat. Es nem szolt, hogy mar nem birja. Elkonyvelte, hogy en mar nem az vagyok, aki voltam es nem szeretjuk egymast igazan, csak "szuksegbol" maradok mellette es eszkozkent hasznalom.
Egy ido utan viszonya lett es mivel kb a vilag egyik legoszintebb embere volt elotte, igy ez nem csak szimplan duhito volt, amikor elmondta, hanem mar inkabb groteszk es nevetseges.
O maga mondta el, mert egy szep napon tortent valami es raeszmelt, hogy rosszul terkepezte fel az eltavolodasomat, utana meg ugye mar kicsit mas szinu volt a tortenet es nem birt magaval, igy elmondta.
A nagy csalodas egyebkent az volt, hogy nem mondta el nekem idejeben, hogy mitol fel, mit erez, hogy szerinte en hogyan kezelem ot, hanem elkonyvelte magaban. Pedig elotte (es utana is) mindent meg tudtunk beszelni.
Egy párom volt eddig, ő volt a legjobb és a legrosszabb dolog is az életemben. A legnagyobb csalódás az volt, amikor elkezdett pont ellentétesen viselkedni, mint ahogy megismertem. Olyan volt mintha kicserélték volna a "gonosz ikertestvérére". Szóval 180 fokos fordulat. Az ember akibe szerelmes voltam, ott volt mellettem és mégsem.
Nem tudtuk megoldani. Nem sikerült feldolgozni sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!