Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt olyan hiba, amit elkövettél régebbi párkapcsolatodban, de a mai napig is bánod és hibáztatod magad miatta?
Volt ilyen hiba. Nagyon sajnálom, hogy elkövettem, de már nem hibáztatom magam érte.
Viszont tudatosan odafigyelek arra, hogy az újabb kapcsolatomban még egyszer ne kövessek el ilyen hibát.
Nálam is hasoló a szitu, mint amit előttem írtak. Utólag a miérteket is értem. Rettegtem, hogy elveszítem, nem tudtam elengedni magam, nem tudtam bízni abban, hogy boldogok leszünk, elkeztdtem mindenben a hibát keresni, mindenért piszkáltam, feszült voltam, hisztérikus, egy hárpiává változtam mellette. Sosem fogom megbocsájtani magamnak, életem legrosszabb húzása volt. Én is titkon remélem, hogy egyszer kapok még egy esélyt, de tudom, hogy nem fogok, pedig sose szerettem úgy senkit mint őt, mégis ahelyett, hogy a támogatásomról és a szeretetemről biztosítottam volna, csak bántottam.
Most pszichológushoz járok, hogy kibogózzuk miért viselkedek így, és hogyha valaha képes leszek egy újabb kapcsolatra, abban már felnőtt módon tudjak viselkedni, és soha többet ne fordulhasson elő, hogy elmarom magam mellől azt, akit szeretek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!