Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gondolkodtatok azon, hogy alapból bennetek van a hiba, ha problémátok van a másikkal? Ha ez eszetekbe jut, akkor a saját fejbe kell rendet rakni, nem?
Gondolok itt arra pl:de annyira szeretem és rám se néz,a másik kell neki,stb
Ez kb olyan,ha nincs pénzem,vagy zárva,de tetszik a ruha a kirakatba akkor betöröd az üveget? Val nem teszed,mert van ítélőképességed,akkor miért erőlteted,ha valaki nem vesz figyelembe,megcsal,gizda,hülye stb
Ez csak kiragadott példa,de olvasva az itt leírt problémák többségét nekem ez nagyon szembe tűnő!
Már ne haragudj, de ha problémám van a másikkal, akkor nem feltétlenül bennem van (csak) hiba.
Elég nagy önkritikám van, de tudom, hogy alaptalanul nincs problémám senkivel és sokszor nem is szólok semmit, de ami sok, az sok.
Ez nem teljesen igaz így szerintem.
Mert mindenki a saját véleményét tartja helyesnek nyilvánvalóan. Viszont ha valakivel bajom van, az azért van mert nem tetszik valami amit tesz mondjuk, de akkor még nem bennem van a hiba.
Viszont az lehet, hogy én teszek valami olyat, ami egy olyan reakciót vált ki a másikból ami nekem nem tetszik.
Remélem lehet érteni mit akartam írni XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!