Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha úgy érzed hogy valami nincs rendbe a párkapcsolatodban, de nem akarsz a levegőbe beszélni, mert lehet hogy csak "tévképzetek", akkor mit csinálsz?
Mi is meg szoktuk beszélni párommal, bár őt is néha nehéz rávenni, mert jön a "már megint" szöveggel. Meg kell neki mondani, ha nem tudjátok megbeszélni, akkor csak romlani fog a helyzet. A pasik sokszor nem veszik észre, hogy elkezd lefele menni a kapcsolat, ez a nő dolga, hogy rávilágítson.
Biztos vagy benne, hogy nem gyanusítgatod és nem is számonkérsz? Csakmert van olyan, hogy az ember nem veszi észre, hogy olyan stílusban adja elő, ahogy nem kéne.
Milyen tévképzeteid vannak, mit érzel, mi megy tönkre a kapcsolatotokban?
28/n
Ha valóban tévképzetek vannak, akkor féltékeny típus vagy. Ezt senki sem viseli el végtelen ideig. Válni kell.
Ha tényleg van valami, akkor nem véletlenül jutottatok idáig.
Én megpróbáltam jó fej lenni, de nem találtam meg egy pár napja nézett weboldalt. Ezért megnéztem az előzményeket és mást is találtam. Teljesen véletlenül találtam.
Valaki meg akarja menteni a kapcsolatát, de szerintem akik már eljutottak idáig, azok már csak a kapcsolathoz ragaszkodnak, nem a másikhoz.
Ha gyerek is van, akkor nehezebb jól dönteni.
35/F
Kedves Kérdező!
Ha ezeket sem tudjátok megbeszélni, akkor ott komoly gond van. Mert nálunk is így kezdődött: barátkozás a kolleginával, nem mondom el, mert nincs is mit...
Aztán lassan már semmit nem mondott el, elkezdett egy külön életet élni, amiben nekem már nem volt részem... én lehettem itthon a házicseléd, ő meg élte vígan a kis "titkos" életét - és ha szóvátettem, hogy ez így nem jó, akkor nekem támadt, hogy élni sem hagyom.
Ez nem párkapcsolat. Hosszú távon iszonyú, hidd el!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!